zaleia Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Ειστε τρελοι Δεν μου εχει add κανενας, μονο μια κοπελα (πολυ συμπαθιτηκη). Οποιος θελει να μου ζητησει, η να μου δωσει το δικο σου hotmail. Εγω ειμαι χαρουμενη να μπορω να κανω πρακτικη ελληνικης γλωσσας
kallair Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Βρε παιδια... μην δειτε κοπελα αμεσως να ριχτειτε στην μαχη... Βρε κατηστε χαρακτηρα!!! αυτά να τα ακούει το βρώμικο μυαλό από εδώ που νομίζει ότι με την μία την πέφτουμε...:mrgreen: Θα σε έβαζα κ εγώ να μιλάμε αλλά με τα greeklish που γράφω συνέχεια, θα ξέχνούσες και τα ελληνικά που ήξερες...:twisted: edit: για να μην διαβάζω 200 σελίδες, πόσο καιρό μαθαίνεις ελληνικά Θάλεια; αν κ κάνεις κάποια μικρολάθη, μπορώ να πω ότι τα μιλάς πάρα πολύ καλά και μπορώ να πω άνετα πολύ καλύτερα από πολλούς εδώ μέσα...
Filos19 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 αν κ κάνεις κάποια μικρολάθη, μπορώ να πω ότι τα μιλάς πάρα πολύ καλά και μπορώ να πω άνετα πολύ καλύτερα από πολλούς εδώ μέσα... Αυτή η τάση στην υπερβολή ρε παιδί μου...
phovos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Γαματα τα πακοτινια :-P Αντε και μια κυριλε εν ωρα εργασίας
KWSN_Men Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δεν είχες καμία στα 15MP ασυμπίεστη να ανεβάσεις;
kallair Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 η υπερβολή ποια είναι; ότι μιλάει πάρα πολύ καλά ελληνικά ή ότι πάνω από τους μισούς εδώ μέσα στο ινσόμνια δεν ξέρουν να γράφουν ελληνικά;
phovos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δεν είχες καμία στα 15MP ασιμπίεστη να ανεβάσεις; για να δεις τι καλο παιδι ειμαι τις εκανα 56Κ friendly:P
Filos19 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 η υπερβολή ποια είναι; ότι μιλάει πάρα πολύ καλά ελληνικά ή ότι πάνω από τους μισούς εδώ μέσα στο ινσόμνια δεν ξέρουν να γράφουν ελληνικά; Μιλάει καλά ελληνικά ως ξένη, αλλά μην μας λες ότι ξέρει καλύτερα και από έλληνες.Μην τρελαθούμε τώρα.Εκει είναι η υπερβολή
poscaman Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 ναι...μολις 9 χρονια σπουδαζει ελληνικα...
horsepower Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 μπήκε γυναίκα στην μέση και έσπειρε την διχόνοια..τέλος..
phovos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 ναι...μολις 9 χρονια σπουδαζει ελληνικα... αφου ειναι δυσκολη γλωσσα ρε!!
Physics_Rulez Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Κάνει λιγότερα ορθογραφικά λάθη απ ότι πολλοί εδώ μέσα Μας έχουν βγεί τα μάτια
pappous_soulis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Μιλάει καλά ελληνικά ως ξένη, αλλά μην μας λες ότι ξέρει καλύτερα και από έλληνες.Μην τρελαθούμε τώρα.Εκει είναι η υπερβολή Bάλε το Koritsi_Gia_PC να σου γράψει μια έκθεση και αν είναι καλυτερη σε σύνταξη απο την zaleia εμένα να μην με λένε Βασίλη. :-|
KWSN_Men Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Κάνει λιγότερα ορθογραφικά λάθη απ ότι πολλοί εδώ μέσα Μας έχουν βγεί τα μάτια Ίνε αίννα πωσωστώ που ώντος κάννει πάρρα πωλά λάθυι! Bάλε το Koritsi_Gia_PC να σου γράψει μια έκθεση και αν είναι καλυτερη σε σύνταξη απο την zaleia εμένα να μην με λένε Βασίλη. :-| Οκ Γιώργο.
kallair Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Ίνε αίννα πωσωστώ που ώντος κάννει πάρρα πωλά λάθυι! Παραλίγο να τυφλωθώ για να το διαβάσω... για μένα πάντως δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι επιλέγουν να γράφουν σε άθλια, συντακτικα και γραμματικά(όσο γίνεται να έχουν γραμματική τα greeklish), greeklish αντί για ελληνικά. Μην βγαίνουμε οφ τοπικ όμως. Ας το λήξουμε εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις