insomniaK Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 γατοδουλοι ολοι Δείξε μου το κατοικίδια σου να σου πω πως είσαι. :·)
gatokoritso Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Μου φαινόταν τόσο surreal που δε σταματούσα να γελάω και βγήκε κουνημένη. καλα πως τον αναγνώρισες χωρις τη κορονα?πω ρε εχει παρει και ποζα!τρομερη φωτο! 1
stavi Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Βάλε άλλη ρε Σταυρούλα,την έχεις ξαναβάλει αυτή. δουλειά δεν έχουμε... φωτογραφίες βάζουμε... θα βάλω καμία... γιατί όπως είπα....δουλειά δεν έχω... βάλε κι εσύ
leecherman Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Έχω βάλει εδώ μέσα (απ' το '98...) καμια δεκαπενταριά φορές...
leecherman Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Ομορφούλι είσαι,να σε χαίρονται αυτοί που σ΄αγαπάνε. 1
stavi Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Μαλλί vileda τί είναι ρε η βιλέντα; και πρόσεχε τί θα πεις
thomasG4 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 τί είναι ρε η βιλέντα; και πρόσεχε τί θα πεις 1
Sadako Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 του είπαμε να κάνει "evil face". Του είπες 'evil face' και έκανε ΑΥΤΟ; Είναι λες και είναι έτοιμος να σκάσει φιλάκι.. Πρέπει πάντως να'ναι από τα άτομα που θέλουν να τον σφαλιαρίσουν οι περισσότεροι άνθρωποι ανά τον κόσμο αυτόν τον καιρό. Δηλαδή οκ, πρέπει να προχωράει στον δρόμο και να βλέπει παντού βλοσυρά βλέμματα.. Έπρεπε (όπως είπε κι άλλος φίλος πριν) να του πεις να πάρει ύφος μόλις έχει φάει σφαλιάρα από το Imp..
Προτεινόμενες αναρτήσεις