Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χα χα, οχι δεν γεμισε...

Ο κοσμος εδω ειναι γοητευτικος :-D

Λυπαμαι οτι τη φοτογραφια μου δεν ειναι μεγαλη, αλλα ντρεπομαι.. :oops: το διαδικτυο ειναι πολυ επινκινδινο... ποτέ δεν ξερέις..

Δημοσ.

αναρωτιέμαι πόσες φράσεις του στυλ "είμαι τάφος" χρησιμοποιούμε που η κοπέλα δν μπορεί να καταλάβει και εμείς δν το συνειδητοποιούμε λόγω συνήθειας.

Δημοσ.
ειδες ποσο γοητευτικοι ειμαστε ολοι πισω απο μια οθονη? :) αν ντρεπεσε στειλε την μονο σε μενα που ειμαι ταφος

οποιος θελει να του η της λεω το messenger, ετσι να δουμε.

Δημοσ.

χαχαχα... κοπελιά μην κάνεις τέτοια λάθη... θα γεμίσεις με προσκλήσεις για add στο messenger πάρα πολύ γρήγορα...

κάτι τελείως άσχετο τώρα... έχει κάποιο πρόβλημα το ινσόμνια; πολυ χρήστες (η zaleia είναι μια απ'αυτούς) άν κ έχουν κάμποσα posts, είναι κολλημένα σε κάποια νούμερα. σε άλλον αν κ έχει καμια 10αριά posts, έχει 0(!!!) ποστς στο ενεργητικό του... η ζαλεία έχει κολήσει στα 2 μυνήματα... wtf???

Δημοσ.
kjbbk2.th.jpg

Μεγάλη καφρίλα...

Αν βλέπαμε κανένα Γάλλο να κάνει το ίδιο σε ελληνικό άγαλμα θα θέλαμε να τον κρεμάσουμε ανάποδα...

Δημοσ.
Μεγάλη καφρίλα...

Αν βλέπαμε κανένα Γάλλο να κάνει το ίδιο σε ελληνικό άγαλμα θα θέλαμε να τον κρεμάσουμε ανάποδα...

όντως..μετά το σκέφτηκα :mrgreen:...αλλά ήταν σε μουσείο κέρινων ομοιωμάτων και δεν με είδε κανείς...

Δημοσ.
όντως..μετά το σκέφτηκα :mrgreen:...αλλά ήταν σε μουσείο κέρινων ομοιωμάτων και δεν με είδε κανείς...

Αν ήταν σε μουσείο πέτρινων ομοιωμάτων θα σε έβλεπε??:confused::confused:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...