nontasg Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 νώντα, ε ντάξει, εγώ συνηθίζω γενικά να κρίνω την ομορφιά ανεξαρτήτως φύλου και πολλές φορές αυτό είναι παρεξηγίσιμο, να λες για κάποιον άνδρα "ωραίο παιδί". Και το να πεις έναν άντρα "ωραίο παιδί' μπορεί να σημαίνει ότι είσαι gay;;;; ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΣ....Χαλάρωσε ρε,αν υπάρχουν κάποιοι που σκέφτονται έτσι,τότε αυτοί έχουν πρόβλημα.... :mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 aaaaaaaaaaaxxxxxxxx και μεις τι να πουμε βρε που παιρνουμε το 1/8???εεεεεεεεεεεε?? Ναι ρε Bianka, αλλά εσύ το πολύ-πολύ να σηκώνεις κάνα τηλέφωνο. Εγώ σηκώνω το βάρος της ανθρωπότητας στους ώμους μου. Και το καλοκαίρι, φοράς και κάνα ραντάκι. Εγώ μες τον καύσωνα, τις ίδιες κατάμαυρες μαλακίες φοράω, γαμώ τον σκηνοθέτη μου. ps τελικα ο topic starter, δημοσίευσε δικιά του φωτογραφία ποτέ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgio P Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 ps τελικα ο topic starter, δημοσίευσε δικιά του φωτογραφία ποτέ; http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1274079&postcount=9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geoastrix Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 εισαι μπαμπας? Μαμά μάλλον δεν είμαι !:wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1274079&postcount=9 Αυτή η μαμημένη super duper true bright οθόνη, του πανάκριβου laptop μου που είμαι σίγουρος ότι ζηλεύεις Giorgo P, με τυφλώνει καμιά φορά. Thanx mate. Έβγαλα και άντρα, το κορίτσι... Μαμά μάλλον δεν είμαι !:wink: Επίσης βρίσκω πολύ lame κόλπο, από την πλευρά του geoastrix να ποστάρει φωτό με το παιδί του. Άμα είναι να ποστάρω κι εγώ με την κόρη μου, σε στιγμές τρυφερότητας, για να χτυπήσουν κόκκινο τα μητρικά φίλτρα των κοριτσιών εδώ μέσα. j/k. πολύ ωραία φωτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NINJA_MOUSE Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Κουκου! Να 'μαι και εγω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgio P Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Αυτή η μαμημένη super duper true bright οθόνη, του πανάκριβου laptop μου που είμαι σίγουρος ότι ζηλεύεις Giorgo P, με τυφλώνει καμιά φορά. Τώρα πια το 'χω ξεπεράσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exoskeletor Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Ναι ρε Bianka, αλλά εσύ το πολύ-πολύ να σηκώνεις κάνα τηλέφωνο.Εγώ σηκώνω το βάρος της ανθρωπότητας στους ώμους μου. Και το καλοκαίρι, φοράς και κάνα ραντάκι. Εγώ μες τον καύσωνα, τις ίδιες κατάμαυρες μαλακίες φοράω, γαμώ τον σκηνοθέτη μου. ps τελικα ο topic starter, δημοσίευσε δικιά του φωτογραφία ποτέ; end your job man is? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nontasg Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 end your job man is? Δε βλέπεις την photo του;;;Ο σωτήρας του κόσμου(NIO)..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Και το να πεις έναν άντρα "ωραίο παιδί' μπορεί να σημαίνει ότι είσαι gay;;;;ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΣ....Χαλάρωσε ρε,αν υπάρχουν κάποιοι που σκέφτονται έτσι,τότε αυτοί έχουν πρόβλημα.... :mrgreen: πφφφ... FAGS! :mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bchris Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Σε μια φελουκα στα ηρεμα νερα του Νειλου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
^BOOMBOOM Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Πάρτε άλλη μία δικιά μου να γουστάρετε άσχημα: ΥΓ. Τη φωτογραφία δε τη βαζω για να γνωρίσουμε με ποιους μιλάμε και σαχλαμάρες αλλά για να δελεάσω γκομενάκια ΥΟ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skullman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Πάρτε και μια δικιά μου μια που στο avatar δεν μπορείτε να με θαυμάσετε σε όλο μου το μεγαλείο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anthony_crete Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Lucifer παιζεις CS? (ασχετο) Και αν ναι εισαι και administrator στον Gnet Super-Pub ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Lucifer παιζεις CS? (ασχετο)Και αν ναι εισαι και administrator στον Gnet Super-Pub ???? Παίζω τελευταία στο AWMN αλλά είμαι n00b και όχι δεν είμαι admin εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις