Cue Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 ...άσε με να μαντέψω πόστερ απ' το εφηβικό σου δωμάτιο : (χρόνια πολλά παρεμπιμπτόντως) Πετιχυμένο. Thanks wash
washcloud Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Η φιλη μου η ελη(η 2η απο δεξια), ειναι δηλωμενη δεξια και ο αλμπερτ(1ος απο δεξια) δε μιλαει για πολιτικα, παρα μονο για κατι σπιτια με αγγλους και τσιγαρα. Ανησυχω γι'αυτον, φοβαμαι, οτι του δινει και καπνιζει τιποτα ο ξαδερφος μου ο μπομπ(2ος απο αριστερα). Σίγουρα καπνίζουν περίεργα πράμματα κι οι δυο. Αν κρίνει κανείς απ' τη χλωμάδα τους (ειδικά ο Άλμπερτ, η άσπρη γλώσσα του οποίου δεν αφήνει αμφιβολίες), σε σχέση με την ροδαλή δηλωμένη Έλλι.
Kasrith Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Ποιος απο τους 2? Δεξιά http://www.insomnia.gr/images/android.png 1
geowizard Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Uploaded with ImageShack.us Το μονο εξτρα που θα μπορουσες να κανεις ειναι να ξυρίσεις το μουσι. Δεν δειχνει μαγκια.
yodi Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Το μούσι;!;! Ίσα-ίσα το σύμβολο αντρισμού; Ειδικά το εννοείς ή γενικά;
athlios Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Mεινε οπως εισαι , ουτε χειροτερος γινεσαι ουτε καλυτερος. #lazaros
pappous_soulis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Uploaded with ImageShack.us Μια χαρά είσαι. Το μονο εξτρα που θα μπορουσες να κανεις ειναι να ξυρίσεις το μουσι. Δεν δειχνει μαγκια. Δε μιλάς σοβαρά ε; 1
geowizard Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Το μούσι;!;! Ίσα-ίσα το σύμβολο αντρισμού; Ειδικά το εννοείς ή γενικά; Γενικα. ΑΥτο που λεω ειναι οτι μονο συμβολο ανδρισμου δεν ειναι. Απλα ετσι πιστευουν καποιοι μισοι-μισοι (αν με πιάνεις)
yodi Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Mεινε οπως εισαι , ουτε χειροτερος γινεσαι ουτε καλυτερος. #lazaros Ο γνωστός από το "Είσαι το ταίρι μου"; Ειλικρινά, όμως, εσύ τι πιστεύεις; Χρειάζομαι καμιά βελτίωση, όπως το μούσι, που προαναφέρθηκε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις