laptop_man Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Α,τότε ήμανε ο γαμάως κάπου,οπότε πρόσεχα,κοντό μαλί και περιποιημένο φερετζέ....
laptop_man Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Αμαν ρε,δε διαβάζετε τί γράφω,είπαμε,παλιά φωτό,ακριβά τότε τα λαπτόπια,είχα όμως το Αcer 9815WKHi-ακόμα τόχω...
laptop_man Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Ναι,δυό ήμασταν τότενες στα πράματα:Ο Μάκαρος κι εγώ.Μετά ήρθε κι ο Κούγιας,κι ο Μπέος,χάλασε η πιάτσα μάγκες μου.
washcloud Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Παλιά. κοντό μαλί και περιποιημένο φερετζέ.... ...Πλέον : (...ταιριάζει και με τις μαγαζατορικές διαθέσεις, για όσους -τυχόν- ανεπιθύμητους...)
laptop_man Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Ναι,σιγά μην έχω και τη πολυτέλεια για ανεπιθύμητους... Ρε χαζέ,εδώ μαζεύω τις πόρνες της Ψόλωνος για κονσοματρίς,θα διώχνω και μπελάτες;(μπελάτης=αυτός που βάζει σε ζόρι το μαγκαζάτορα). Α,και το μαλλί είναι του Σαμψών πια,όχι τόσο κοντό όσο δείχνεις.
washcloud Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 ...και τί θες να κάνω, να βάλω τον Έλιοτ κάτω και να του τραβήξω το μαλλί να μακρύνει ακόμα περισσότερο; (κατά τ' άλλα σαν τον Μήτρο με τον Μητρούση είσαστε πάντως). Όσο για μπελάτες, δεν έλεγα για αυτούς που έρχονται για ν' αφήσουν φράγκα, αλλά να πάρουν (λέμε τώρα, αλλά η πρόθεσή μετράει).
gang Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 από το σινεμά ...αααααααυτήν τη ρουφιάνα ακριβώς... α) μια καλή αρχή β) μόλυνση ...αλλά το "τροποποιημένο" δεν έπιασα... (ΟΚ λοιπόν...)...κι εδώ είμαι εγώ στα 36 μου (πέρυσι, Κρήτη) ,,,αλλά πάλι κάτι δεν έπιασα...(το περί patience) @ alekos : η μπλούζα γράφει "PUMA", νομίζω για να μη ρωτήσεις, δηλαδή... ...Πλέον : (...ταιριάζει και με τις μαγαζατορικές διαθέσεις, για όσους -τυχόν- ανεπιθύμητους...) deja vu?
CaptainHog Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 ρε ασε την τουρτα των παιδιων ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!τσ τσ τσ τσ τσ
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Η πλακα ειναι πως το τριτο ανιψακι μου (για την οποια ειναι και η τουρτα) εχει εξαφανιστει για να φωναξει τον big brother μου και μπαμπα της να βαλει ταξη
washcloud Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 ...απ' της φορές που το "red eye effect" του φακού, όχι μόνο δεν ενοχλεί, αλλά ταιριάζει γάντι με την φωτό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις