Marria Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 ...Για μοντ εχει ωραιο μαλλι παντως, και ωραια πλατη. Λιγο μπελας θα ειναι στο λουσιμο , στο βαψιμο και το καλοκαιρι. Αλλα μπρος στα καλλη τι ειναι ο πονος.
andaluz Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 ...Για μοντ εχει ωραιο μαλλι παντως, και ωραια πλατη. Λιγο μπελας θα ειναι στο λουσιμο , στο βαψιμο και το καλοκαιρι. Αλλα μπρος στα καλλη τι ειναι ο πονος. Δεν έχεις ιδέα πόσο. Τώρα τελευταία σκέφτομαι και να τα πουλήσω, περνάνε και για ινδική τρίχα, πανάκριβα είναι αυτά. Τσουπ, βγήκε ο μήνας.
pappous_soulis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Σιγά το πόνο. Θα'ταν μαλακία να το κόψει τέτοιο μαλλί.
insomniaK Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Ρε λεφτερμανν βάλε ρε αγορίνα μου φωτογραφία σου, να υπερασπισθούμε τα κεκτημένα! Η κρίση έφερε γυναίκες μέχρι και στο ινσόμνια.
chill Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δεν έχεις ιδέα πόσο. Τώρα τελευταία σκέφτομαι και να τα πουλήσω, περνάνε και για ινδική τρίχα, πανάκριβα είναι αυτά. Τσουπ, βγήκε ο μήνας. Τα αγοράζω ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΩ. Θέλω κάτι από σένα
andaluz Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Ρε λεφτερμανν βάλε ρε αγορίνα μου φωτογραφία σου, να υπερασπισθούμε τα κεκτημένα! Η κρίση έφερε γυναίκες μέχρι και στο ινσόμνια. Να αισθανθώ ανεπιθύμητη; Τα αγοράζω ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΩ. Θέλω κάτι από σένα Μπίζνα! Ρίχνε μια ματιά στις αγγελίες αυτές τις μέρες.
gang Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Όπως υποσχέθηκα. Όχι flame, πλιζ. Είπαμε να βάλεις φώτος, αλλά η πρώτη είναι unfair play από μέρος σου... Να μαι και εγω Στην 1η και 3η μοιάζεις. Η δεύτερη μου βγάζει άλλο άτομο ρε φίλε
*Kezar* Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Είπαμε να βάλεις φώτος, αλλά η πρώτη είναι unfair play από μέρος σου... Στην 1η και 3η μοιάζεις. Η δεύτερη μου βγάζει άλλο άτομο ρε φίλε Η 3η ειναι πριν 4 χρονια η 1η πριν 2 και η 2η το καλοκαιρι που μας περασε με γεματη κορτιζονι χρονια φενεται εχω παχυνει χεχε.
insomniaK Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Ναι ρε συ! Στη μεσααία έχει αφήσει κοιλιά!!!! Να αισθανθώ ανεπιθύμητη; Καλά νιαουρίζεις, στο σωστό φόρουμ ήρθες!
*Kezar* Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Ναι ρε συ! Στη μεσααία έχει αφήσει κοιλιά!!!! Για την ακριβεια 18 κιλα απο 70 σε 88 σε ενα χρονο με τα φαρμακα και ενεσης ατιμη κορτιζονη.
Alxnks Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Καλά νιαουρίζεις, στο σωστό φόρουμ ήρθες! λολ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις