humoraddict Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Και εγω... γνωστή παραλία. θέλω το καλοκαίρι ΤΩΡΑ!!
Locke_John Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Γεια σας και από εμένα, Uploaded with ImageShack.us
washcloud Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 uncle sam κι ετσι; ...έτσι και χειρότερα
Kasrith Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 ...έτσι και χειρότερα Wash εγώ στο κατουρι πηγαδισα?
Toufas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 ναι ρε wash κανε και σε μενα τιποτα (και πες μου βρωμολογα οταν το κανεις)
Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Και έξι νούμερα για το Τζόκερ, σε πρώτη ευκαιρία. edit: Σκούπα. Για πολλοστή φορά. Συνοπτικά, έχουμε και λέμε: Ένα-δύο σχόλια, σχετικά με τη φωτογραφία είναι θεμιτά. Ένα-δυο χαριτωμένα-ευφάνταστα photoshop, ομοίως. Ως εκεί. Σάλια, πεσίματα, όχι. Δεν με απασχολεί αν αστειεύεστε ή όχι. Το google εμφανίζει πολλές -και ενίοτε αστείες/αξιόλογες- φωτογραφίες με απίθανες λέξεις στην αναζήτηση. Γι' αυτές έχουμε ειδικό νήμα, το οποίο δεν είναι αυτό. Τη συνεργασία σας, παρακαλώ. Ομοίως, αν έχετε κάποια φωτογραφία σας την οποία δεν έχετε δημοσιεύσει ήδη πέντε φορές και θέλετε να τη μοιραστείτε μαζί μας, ευχαρίστως. Όχι τα ίδια και τα ίδια, όμως. Μη σπαμάρετε στόχους που θεωρείτε "εύκολους". Υπάρχει σοβαρή περίπτωση ο "στόχος" να σας συμπαρασύρει στην έξοδο. Ευχαριστώ, καλή συνέχεια.
NickTG Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Σε βαθιά περισυλλογή... Με πιο καλλιτεχνική ματιά.
PavelX Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Και είναι καλλιτεχνική επειδή είναι ασπρόμαυρη;
washcloud Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Ένα τελευταίο για Pantelwolf (ήταν, αληθινά, εμπνευστικός) Wash εγώ στο κατουρι πηγαδισα? Ζηλιάρη ναι ρε wash κανε και σε μενα τιποτα (και πες μου βρωμολογα οταν το κανεις) ....ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥΥΥΥ Δεν πειράζει. Άσε να σε χαιρόμαστε με το νέο σου λουκ, χωρίς παρεμβάσεις.
insomniaK Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Τω μαλάκα! Γουος ΣΕ αγαπώ κι ας με κάνεις ρεζίλι σε όσους βρίσκονται γύρω μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις