Chrisxxx Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Μμμμ. Κατέστρεψες τον Μύθο σου με αυτήν τη φωτογραφία. Μπορεί να βρεις ευκολότερα νύφη, αλλά θεός πια δεν είσαι.- Πραγματι. Καταστραφηκαν... ΟΛΑ! Για παντα...
leftermann Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Είναι τρολ. Είναι εγκάθετος. Είναι παρακρατικός. Το μόνο που θέλει είναι να κλειδώνεται το θρεντ με τις φωτογραφίες των ινσομνιακς. Πέσαμε στην παγίδα του σύντροφοι.
karmen1983 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Κουκλος ! Θα πλακωθούμε ε; Εγώ τον πρόλαβα
Marria Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Θα πλακωθούμε ε; Εγώ τον πρόλαβα Με προλαβες που ειχα παει για φαγητο.. ατιμη γυνη Παμε εξω να μονομαχησουμε
bluesattack Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Το παρακανες .Απο Σαμψων κοντευεις να γινεις Μπιμπερ .. Τι θα ακολουθησει ? Αποτριχωση ?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 κουρεύτηκα και έβαψα τα μαλλιά μου. Το ζελε τι μαρκα ειναι? ΥΓ. Βγαλε και καμια τουφα απο το ενα φρυδι και ετοιμος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις