FarCry Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Ζήλεψα και γω οπότε ας ανανεωθώ εχεις καταγωγη απο κυπρο?
hackerW32 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δεν ειμαι ενεργος του παροντος θρεντ, απο αλλου ερχεται, τεσπα καλως σας βρηκα. Με τον Αξιο πιος απο ολους εισαι εσυ? ο προτος? ο δευτερος? ο τριτος?
tsifotis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Η πορτοκαλάδα. Ειμαι η πορτοκαλαδα. Επειδη ο Κυριος Γκουσγκουνης δεν επιτρεποτανε να πιει αλκοολ λογω εντολης γιατρου αντικατεστησα τελευταια στιγμη την ουισκαρα που ειχε προσφερθει σε ενα συντομο ενθουσιωδες σινεφιλικο τετατετ απο τον εντυπωσιακης εμφανισης Λεβεντη που με κραταει. Για την ιστορια αριστερα με ενα μυστηριο ( ; ) βλεμμα ειναι ο παιδικος φιλος του ηθοποιου και legendary σκηνοθετης Λιαμπος.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 κινηματογραφικό βλέμμα ο Λιάμπος! για 3D καταστάσεις
Marria Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δηλωνω απαραδεκτη.. τωρα καταλαβα ποιος ειναι ο Αξιος !
insomniaK Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δεν έχεις συνηθίσει να τον κοιτάς στο πρόσωπο. Κατανοητό.
tsifotis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δηλωνω απαραδεκτη.. τωρα καταλαβα ποιος ειναι ο Αξιος ! Άξια http://www.youtube.com/watch?v=OxlHmHgjC24 Άξιος http://www.youtube.com/watch?v=3PfdXbFFuZQ&feature=related
ANHLIKOS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Παιδιά ωσάν ήμασταν, μας ανάγκαζε ο γυμναστής να παίζουμε και τις κοπέλες στο ποδόσφαιρο. -Αποτέλεσμα, παίρναμε τα καλάμια στο χέρι! Μαντραχαλαδες ωσάν γίναμε μας αναγκάζει η ορμόνη να παίζουμε με τις κορασίδες ΚΑΙ ποδόσφαιρο. -Αποτέλεσμα, εξακολουθούμε να παίρνουμε τα καλάμια στο χέρι!
koslibpro Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Mαλλον μιλαμε για αλλα καλαμια... Οχι σιγα μην μιλαμε για καλαμιες και ξυλα!
hackerW32 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 ελα παμε κοντρα με φωτογραφίες απο εμας με διάσημους? θα ειναι ωραιο να δουμε με πιους διάσημους έχουμε βγει φωτογραφία.. και οχι photshopια.. θα το καταλαβω απο εκθεση με sexshop.. μου φενετε εχω βγει φοτογραφια με την santra love του σιρινακι αλλα δεν ειμαι σιγουρος..
Προτεινόμενες αναρτήσεις