-nick- Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Θα ποσταρα μια οικογενειακη απο τα γενεθλια του μπρο αλλα δε νιωθω ανετα.
Chrisxxx Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Ευχαριστουμε για την ενημέρωση nick. Yin μεγεια τα αυτια
Toufas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Yin ειμαστε οι τελευταιοι του ειδους μας, be mein.
arxaggelos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Παίζουμε στη δουλειά. Χριστούγεννα γαρ Στon Vulcan. Σου εύχομαι μακροζωϊα και ευημερία.
YiN Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Σου εύχομαι μακροζωϊα και ευημερία. Ήμουν σίγουρη ότι κάποιος θα με καταλάβαινε. Sincerely, Mrs. Spock
saya Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Καλα της Γιν ειναι και ψευτικο. Δεν πιανεται..του Τουφα ομως μιαχαρα. Elves.. :-D
saya Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Σάγια θα σε δούμε; Για την ωρα δεν μπορω ειμαι ερωτευμενη η με τον Insomniak h με τον Τουφα. Σκεψου οτι το συμφορουμιλικι συμφερει. Πρωτον δεχρειαζεται να πληρωνουμε κινητο.Οτι θελω να τους πω θα τους το λεω εδω μεσα. Θα το βλεπουν αμεσως . Επισης αν δεν κανουν κατι σωστα θα το μαθαινει ολο το σαιτ. Εχει μια λογικη. Κανε κατι να πετυχει το προξενιο και βλεπουμε..
saya Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Τι να κάνω, θα βάλω μια ψαρόσουπα. Κανε και κανα ταμα.. γιατι το θελω πολυ..
Toufas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Σαγια ειμαι πνιγμενος απο πραγματα που εχω κανονισει να κανω τωρα που κατεβαινω, αλλα για σενα θα βρω χρονο να βρεθουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις