Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φαντάζομαι δεν θα το ακούσεις πρώτη φορά, αλλά μιλάμε είστε γκαρμπόν :shifty:

Εγώ με τον πατέρα μου;

Μου το έχουν πει και άλλοι ότι μοιάζουμε αλλά εγώ δε το πιστεύω.Ίσως έχουμε κάποια κοινά χαρακτηριστικά αλλά και γκαρμπόν δε θα το έλεγα.Ξέρω άτομα που ναι πραγματικά ολόιδια με τους γονείς/παππούδες τους.

Δημοσ.

Ας βάλω μια από τι διακοπές.

DSC03968.jpg

Εκείνη τη μέρα κάναμε βαρκάδα(με τη βάρκα που φαίνεται στην εικόνα) με το μπαμπά μου γι'αυτό φορούσα τη φανέλα για να μη με κάψει ο ήλιος :-D

baywatch ?

Δημοσ.

Ας βάλω μια από τι διακοπές.

DSC03968.jpg

Εκείνη τη μέρα κάναμε βαρκάδα(με τη βάρκα που φαίνεται στην εικόνα) με το μπαμπά μου γι'αυτό φορούσα τη φανέλα για να μη με κάψει ο ήλιος :-D

μαζι με την φανελα, φορούσες και το ρολόι! :P

Δημοσ.

μαζι με την φανελα, φορούσες και το ρολόι! :P

και το γυαλι..

Μαλλον ναυαγος εμεινε καπου το παιδι.Κανονικα ντυμενος ειναι :P

Δημοσ.

και το γυαλι..

Μαλλον ναυαγος εμεινε καπου το παιδι.Κανονικα ντυμενος ειναι :P

χαχα σαν να βούτηξε επιγόντως!

Δημοσ.

Βασικά το ρολόι δε το βγάζω ποτέ.

Γυαλί δε φοράω μέσα στη θάλασσα αλλά μετά από επιμονή της μαμάς τα φόρεσα τελικά μαζί και καπέλο(που το χα βγάλει εκείνη τη στιγμή).

Μιας και είπατε για Baywatch,παλιότερα στο λύκειο εκεί που πήγαινα διακοπές ήταν ένα παιδί που την είχε δει και καλά ναυαγοσώστης και μια μέρα είχε σκάσει μύτη με αυτό το σωσίβιο που έχουν στο Baywatch και έμπαινε τρέχοντας στη θάλασσα λες και πνιγόταν κάποιος.Όλη η παρέα είχε πεθάνει στα γέλια :-D

Δημοσ.

τι να κανουμε δεν ειμαστε ολοι υπερ της φυσικης ομορφιας

η πρωτη ειναι με photoshop.

τη δευτερη την εκανα στο taaz.com που προσθετεις μακιγιαζ και περουκα. καταπληκτικο??

post-162297-0-92831400-1315401799_thumb.png

Δημοσ.

Βασικά το ρολόι δε το βγάζω ποτέ.

Γυαλί δε φοράω μέσα στη θάλασσα αλλά μετά από επιμονή της μαμάς τα φόρεσα τελικά μαζί και καπέλο(που το χα βγάλει εκείνη τη στιγμή).

Μιας και είπατε για Baywatch,παλιότερα στο λύκειο εκεί που πήγαινα διακοπές ήταν ένα παιδί που την είχε δει και καλά ναυαγοσώστης και μια μέρα είχε σκάσει μύτη με αυτό το σωσίβιο που έχουν στο Baywatch και έμπαινε τρέχοντας στη θάλασσα λες και πνιγόταν κάποιος.Όλη η παρέα είχε πεθάνει στα γέλια :-D

Μη με πεις οτι και η μαμα τραβηξε τη φωτο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...