Marria Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Με το ζόρι κρατιέμαι να μην πω μπράβο που μας τίμησες τελικκκ........... Φακ, δεν κρατήθηκα. Σόρι. Mην κανεις καμια παραποιηση στη φοτο, ειμαι και ευαισθητο παιδι
pappous_soulis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Kαι δεν θελω σχολια... wash για σενα το λεω Why so serious? =p
Marria Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Why so serious? =p Hταν μετα απο εναν ασχημο χωρισμο η φοτο.. που δεν ειχα τι να κανω και τραβουσα φοτος
washcloud Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Mην κανεις καμια παραποιηση στη φοτο, ειμαι και ευαισθητο παιδι ...λυπάμαι, αργήσατε. Φακ, πάλι δεν κρατήθηκα. Πάλι σόρι.
washcloud Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Γιές μάι φέαρ λέιντι. (Σάγια ντου δε σέημ ατ γιόρ κουώουτ, πληζ)
pappous_soulis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 (Σάγια ντου δε σέημ ατ γιόρ κουώουτ, πληζ) Ναι, στάνταρ θα καταλάβει.
washcloud Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Έλα ρε κακέ εσύ, αμέσως. Τεσπα ούτως ή άλλως μόλις την έσβυσα και από το Imageshack, οπότε. (Λόγω κεκτημένης της το ζήτησα - μετά μου 'κοψε πως αφού θα την έσβυνα κι απ' τον host, πάπαλα) (...Saya, αν θες σβύσε και το σχόλιό σου...) * ...αστέρι η Σάγια.
zazik Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δωράκι στις κοπέλες του ινσόμνια Και η δετερη και οι 3η στα αγόρια του φόρουμ....Μην μου ζητήσετε το ΦΒ της...και ναι , είναι τσιγάννα η κοπέλα. Στην τρίτη είναι φάση 2005 , Bristol UK , και οι κοπέλες είναι Σέρβες...αυτή που δίνει το φιλάκι ήτανε αμόρε την εποχή εκείνη... Αντε και μια τέταρτη , Εβρος , με το οπλοπολυβόλο ΗΚ11. Τραγικά άυπνος.... Στην πέμπτη είμαι στην Πάργα με μια ναζιάρα κοπέλα...χιχιχιχ
Doc1355 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε φίλε το ΗΚ11 πόσα κιλά είναι; ~7,5 κιλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις