Προς το περιεχόμενο

Τα μέλη του Insomnia με photo τους (Part 1)

kattistt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλα αστο. λεγε με λινα

Δεν ξέρω αν το 'χεις καταλάβει, αλλά το τραβάει το πετσί σου το πείραγμα, Παυλινάκι. Πάντα με καλή πρόθεση. Γούτσου το. icon_hug.gif

Μπα δεν τον εχω για πεφτουλα.Αλλα γουσταρω αντρες που μαγειρευουν. :wub:

Τούφας, μόλις σου την έπεσε αυτή τελικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξέρω αν το 'χεις καταλάβει, αλλά το τραβάει το πετσί σου το πείραγμα, Παυλινάκι. Πάντα με καλή πρόθεση. Γούτσου το. icon_hug.gif

το να εισαι ανορθογραφος ειναι πειραγμα??

Καλα μολις διαβασα το επικ θεμα λαπτοπ -υγρα κ ενα εχω να πω.Ντροπη ρε. :shock: Κ εγω ασχετη ειμαι γιαυτο ειμαι εδω να μαθω.

Τι εκανε τωρα η κοπελα κ παλι για πειραγμα το πατε;;;;;;

Οποιος αντρας μαγειρευει ειναι καλοδεχουμενος... :)

Καλα μολις διαβασα το επικ θεμα λαπτοπ -υγρα κ ενα εχω να πω.Ντροπη ρε. :shock: Είναι δυνατόν να ανοίγουν τέτοια thread και να μην ενημερωνόμαστε κατάλληλα?

Fixed

Καλα μολις διαβασα το επικ θεμα λαπτοπ -υγρα κ ενα εχω να πω.Ντροπη ρε. :shock: Κ εγω ασχετη ειμαι γιαυτο ειμαι εδω να μαθω.

Τι εκανε τωρα η κοπελα κ παλι για πειραγμα το πατε;;;;;;

Αααα Μαίρη/ Μαιρούλα/ Μαιράκι, κάτσε καλά. Στο Χάρντγουερ Σέξιον δεν έχει χαζά, ΠΡΙΝ την επίλυση θεμάτων. Αλλά άμα επιλυθούν, βουρ στο χαβαλέ.

Ρώτα και την Πaвлинa.

Οποιος αντρας μαγειρευει ειναι καλοδεχουμενος... :)

1315043634180.jpg

Και πολύ καλά μάλιστα...όποτε θες σου κάνω το τραπέζι....

Η κοπελα εκανε τις επιλογες της, ασε μας να ζησουμε τον ερωτα μας και μην ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙΣ την σχεση μας

Αααα Μαίρη/ Μαιρούλα/ Μαιράκι, κάτσε καλά. Στο Χάρντγουερ Σέξιον δεν έχει χαζά, ΠΡΙΝ την επίλυση θεμάτων. Αλλά άμα επιλυθούν, βουρ στο χαβαλέ.

Ρώτα και την Πaвлинa.

Δλδ η επιλυση θεματων ειναι το 2ο ποστ,ε;;;Γιατι μετα ακολουθησαν σοβαρες απαντησεις...

Και πολύ καλά μάλιστα...όποτε θες σου κάνω το τραπέζι....

Επιμενεις,ε;;;

Φταιω η π..ανα, φταιω που εχω φατσα μπεμπας...

Η κοπελα εκανε τις επιλογες της, ασε μας να ζησουμε τον ερωτα μας και μην ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙΣ την σχεση μας

Thanks honey...

Μου φαινεται πως αφησατε την παυλινα και πιασατε το μαρακι για δουλεμα,ε;;;;;

'Νυχταααααα

Δλδ η επιλυση θεματων ειναι το 2ο ποστ,ε;;;Γιατι μετα ακολουθησαν σοβαρες απαντησεις...

Γιέπ. Δε βέρι σέκοντ ποστ. Διότι δεν παίζει με τίποτα να τρέχει κάτι μέσα από ένα λαπιτόπι - όχι τουλάχιστον όταν αυτό συνεχίζει να δουλεύει. Η ορίτζιναλ πόστρες πήρε την απάντηση για την οποία ανησυχούσε (μην έπαθε τίποτα το ορντέβρ της). Δε κέης γουώζ σόλβεντ εντ δε πάρτι μπηγκάν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...