zazik Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Να ξαναβάλω? Αν και δεν βγαίνω καλός στις φωτός.... Αν δεν έχω πιει , βγαίνω στημένος..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Ευα σε ειχα στο μυαλο μου περιπου ετσι.Δε ξερω γιατι αλλά το αβαταρ σου λεει πολλα για σενα... Bλεποντας το αβαταρ βλεπεις ενα γλυκο καφετι σκυλακι. Συνηθως αυτο που βαζουμε μας αντιπροσωπευει... ε αφου ειναι μεγαλη και μπορει να καθυστερισει το ανοιγμα της σελιδας. τους σκεφτομαι εγω τους συμφορουμύτες μου. fixed... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 ωχωχωωχωχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 gare de marseille avec mon nouveau ordinateur! ...Παβλίνα(ρα), αυτό είναι το ορντινατέρ που χύνει υγρά...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zazik Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Περίεργο , εμένα δεν με σχολίασε κανένας.... Αυτό τωρα είναι καλό ή κακό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gang Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Όσο παίρνεις +1 είναι καλό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 ...Παβλίνα(ρα), αυτό είναι το ορντινατέρ που χύνει υγρά...; ναι ναι αυτο ειναι! τι συγκινηση! και γραψε το ονομα μου υψιλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 'Ντάξει ρε Παβλύνα, u win Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Κοιτα αυριο εχω διπλη βαρδια, αλλα την αλλη δευτερα υποσχομαι να σου κανω λαζανια... Ξερω ποσο πολυ μισεις τις δευτερες Yes I do.Please I am waiting for lazania... Btw μ'αρεσουν τα λαζανια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Εεεε δε το πιασα!!! Btw μ'αρεσουν τα λαζανια... ηταν χαρακτηριστικa του garfield! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 ηταν χαρακτηριστικa του garfield! ελα αργησα αλλα το καταλαβα...μπερδευτηκα με τους τονους που λειπουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Εεεε δε το πιασα!!! Σου την έπεσε. Btw μ'αρεσουν τα λαζανια... Το ξέρει. Τί Γκάρφιλντ θα ήσουν άλλωστε αν δεν. *...φτου, με προλάβατε κι οι δυο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 'Ντάξει ρε Παβλύνα, u win καλα αστο. λεγε με λινα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Σου την έπεσε. Το ξέρει. Τί Γκάρφιλντ θα ήσουν άλλωστε αν δεν. Μπα δεν τον εχω για πεφτουλα.Αλλα γουσταρω αντρες που μαγειρευουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Πως ειναι το πεφτουλας στο θυληκο για να σκεφτω καποιο ωραιο comeback? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις