evabb Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Ε δε πιστευα οτι θα ειναι κ καμια μπιμπο-ξανθια. Βλεποντας το αβαταρ βλεπεις ενα γλυκο καφετι σκυλακι. Συνηθως αυτο που βαζουμε μας αντιπροσωπευει... μ αρεσουν τα σκυλακια :wub: :wub:
evabb Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 eva βαλε και μια με μαγιο μηπως με ζαρτιερες θα σου αρεσει καλυτερα;
sugata Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 eva βαλε και μια με μαγιο μηπως με ζαρτιερες θα σου αρεσει καλυτερα;
Toufas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Ε δε πιστευα οτι θα ειναι κ καμια μπιμπο-ξανθια. Βλεποντας το αβαταρ βλεπεις ενα γλυκο καφετι σκυλακι. Συνηθως αυτο που βαζουμε μας αντιπροσωπευει... Κοιτα αυριο εχω διπλη βαρδια, αλλα την αλλη δευτερα υποσχομαι να σου κανω λαζανια... Ξερω ποσο πολυ μισεις τις δευτερες
black_widow Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Πώς καταφέρνετε και μένετε ανάσκελα στη θάλασσα ; Δεν μπορώ με τίποτα να το καταφέρω , απο μικρή προσπαθώ .
Marria Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Χαχαχα ευκολο ειναι, απλως ηρεμεις και αφηνεσαι να σε παρασυρει το κυμα... αχ ζηλεψα θελω θαλασσα
black_widow Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Χαχαχα ευκολο ειναι, απλως ηρεμεις και αφηνεσαι να σε παρασυρει το κυμα... αχ ζηλεψα θελω θαλασσα Μωρέ εγώ ηρεμώ , το κεφάλι δε λέει να μείνει στη θέση του , φοράω φακούς και άγχομαι μη βυθιστώ ( και πιτσιρίκι βέβαια που δε φόραγα φακούς , πάλι με το κεφάλι τα χάλαγα... ).
Marria Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μωρέ εγώ ηρεμώ , το κεφάλι δε λέει να μείνει στη θέση του , φοράω φακούς και άγχομαι μη βυθιστώ ( και πιτσιρίκι βέβαια που δε φόραγα φακούς , πάλι με το κεφάλι τα χάλαγα... ). Και εγω φακους φοραω αλλα κανενα αγχος, και τις βουτιες μου τις κανω με κλειστα ματια, για να μη παει νερο
washcloud Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μωρέ εγώ ηρεμώ , το κεφάλι δε λέει να μείνει στη θέση του , φοράω φακούς και άγχομαι μη βυθιστώ ( και πιτσιρίκι βέβαια που δε φόραγα φακούς , πάλι με το κεφάλι τα χάλαγα... ). ...με λίγα λόγια -αν κατάλαβα καλά- ...το κεφάλι σου τα φταίει;
pavlinara Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 gare de saint charles a marseille avec mon nouveau ordinateur!
Προτεινόμενες αναρτήσεις