salliara Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 +1 στις απλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Τουφεξ,θες να τα φτιαξουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 αν και το duckface ειναι ετη μπροστα καλα εισαι και ετσι τουφα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 οχι ενας φιλος ηθελε να κανει ενα θεμα με απλες φωτο και μου ειπε και μενα. Δεν διαλέγεις όμως τέτοιο background.Ακόμα και τα χρώματα που είναι παρόμοια με τη μπλούζα σου δεν πάνε.Θέλει κάτι άλλο σε χρώμα για να σπάσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν διαλέγεις όμως τέτοιο background.Ακόμα και τα χρώματα που είναι παρόμοια με τη μπλούζα σου δεν πάνε.Θέλει κάτι άλλο σε χρώμα για να σπάσει... αυτουνου το μαλακα του τερματοφυλακα γιατι πανε; ιδια ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Εμένα προσωπικά ούτε αυτουνού μου αρέσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Τουφεξ,θες να τα φτιαξουμε? southgate, θα παω να πω κατι σε καποιον και θα εχεις τρεχαματα! αν και το duckface ειναι ετη μπροστα καλα εισαι και ετσι τουφα εγω εκανα το face παλια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μην γελας μου ειπανε! Γεια σου ρε τούφινγκ. Μισός και απο πρίν ένα 6μηνο είσαι. Τι διάολο δε σε ταίζουνε εκει πέρα; Το μπουκοτάρεις το bincho? Άντε κανόνισε τώρα κατα τον Οκτώβριο που θα ανέβω να είσαι μισά κιλά απο μένα ξερωγω Αλλα toufas χωρίς το awesome face δεν είναι toufas ;p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 εγω εκανα το face παλια! ε ναι βασικα αυτο εννοουσα ντακφεις, οχι το κλασσικο γκομενοστομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια σου ρε τούφινγκ. Μισός και απο πρίν ένα 6μηνο είσαι. Τι διάολο δε σε ταίζουνε εκει πέρα; Το μπουκοτάρεις το bincho? Άντε κανόνισε τώρα κατα τον Οκτώβριο που θα ανέβω να είσαι μισά κιλά απο μένα ξερωγω Αλλα toufas χωρίς το awesome face δεν είναι toufas ;p ε ναι βασικα αυτο εννοουσα ντακφεις, οχι το κλασσικο γκομενοστομα. θα επιστρεψει! Klain, ποτε θα ερθεις και για που? pm με λεπτομερειες κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 τωρα που λεμε για λονδινα,αξιζει κανεις να ερθει μεσω λονδινου για εδιμβουργο ή θα του βγει η πιστη? Για απευθειας ειδα πανω απο 400-450 ευρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δες ποσο εχει το τραινο απο λοντον, ισως δεν συμφερει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 θα επιστρεψει. Klain, ποτε θα ερθεις και για που? pm με λεπτομερειες κλπ. Λέω να κλείσω προς τέλη Οκτώβρη για κάνα 10ημερο london. Είχα ανέβει και ιούνιο αλλα προς manchester/york/sheffield. Θα μιλήσουμε msn μόλις κλείσω. Λογικά στην κική θα μείνω πάλι. We shall see. Athlie νομίζω οτι συμφέρει και παρασυμφέρει. Ένα 100ρικο πηγαινε έλα λόντον και βρίσκεις αντίστοιχα με καμια ryan για εδιμβούργο σχεδόν τζάμπα. Απλά θέλει καλή οργάνωση για να μην ταλαιπωρηθείς. Πέρνα μία απο το faq ταξίδια εκδρομές κτλ να δούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Κλάην manchester/york/sheffield πήγες καλοκαιριάτικα, και την Μεσορόπη στα @@ σου ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Κλάην manchester/york/sheffield πήγες καλοκαιριάτικα, και την Μεσορόπη στα @@ σου ε; Εκεί ήμουν το ΣΚ. Περιμένω τον luci κατα τα άλλα πότε θα δεηθεί να του δείξω τα κορφοβούνια μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις