Προς το περιεχόμενο

Τα μέλη του Insomnia με photo τους (Part 1)

kattistt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σκοπεύει να βάλει κάνας Πόντιος photo για να κάνω αστείο που θα τον προσβάλλει; Τώρα που γυρίζει όμως.

....για ρώτα εδώ.

θα πιω σε αυτό

alekos_geia_mas.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν θα έλεγες πως η ταβανοατάκα κερδίζει όσκαρ καλύτερου κωμικού σεναρίου, αλλά όχι και βλακεία. Αλλά θα έπρεπε πάνω απ' όλα να εκτιμήσεις το έμμεσο (επιτηδευμένα τραχύ) χιούμορ της. Όλοι άλλωστε εκτιμήσαν το ενσταντανέ των μεθυστικών χρωμάτων και της μυστηριακής αύρας του νησιώτικου δειλινού σε συνδυασμό με το κοντράστ της αφαιρετικά σκιασμένης φιγούρας.

Σίγουρα η ατάκα δεν ήταν αυτό που με χάλασε, δεν την κατάλαβα κιόλας αφού στη φωτό "έβλεπα" την παραπάνω (ομολογουμένως εμπνευσμένη!) δική σου περιγραφή και όχι την "ομπρέλλα/πέτρα_του_σκανδάλου" που ξεχώρισε... (ευχαριστώ τα μέγιστα για το διευκρινιστικό σου highlight, πραγματικά μου άνοιξε τα μάτια! αφού σκέφτομαι τι βλακεία έκανα που δεν έκοψα εξαρχής τη photo και να βάλω μόνο το συγκεκριμένο κομμάτι).

Βεβαίως, όπως λέει και ο λαός, ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται, οπότε καθένας έχει το δικαίωμα να "βλέπει" σε μια φωτό ότι αυτός θέλει και να πηγαίνει όπου τον πάει το υποσυνείδητο του. Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα. :P Enjoy.

Η βαση καθοριζει τα παντα φιλε μου.

...γι' αυτό ακριβώς και κάθε λαός έχει κυβερνήσεις που ΔΕΝ του αξίζουν btw. Η βάση που λες, φίλε Οψιδιανέ, σηκώνει πάντα απντέητινγκ.

A posteriori δικαιολογιες δεν δεχομαι

...Α έτσι ε! Τί μου λες.

και ουτε κολλησα πουθενα απλα υπογραμμισα την πραγματικοτητα.

Ολα συνοψιζονται σε αυτο:

[οταν] το ατομο για το οποιο προοριζοταν το "αστειο" δεν του αρεσε δεν χωραει και πολλη συζητηση.
Απο εκει και περα figure it out yourself.

...ωχ μωρέ, λες να χρειάζομαι φίγκιουρινγκ ιτ άουτ, τόσο μπάντλι; Να σε πω, διαβάζεις γρήγορα : το ξεκόλλημα δεν ΣΕ αφορούσε. Αλλά χμ πλέον.

Απο μενα τελος το οff-topic, αρκετο μελανι εχυσα.

Μπάιτς, μπάιτς. Η φορουμοχυσοκουβέντα έχει να κάνει με μπάιτς.

Βεβαίως, όπως λέει και ο λαός, ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται, οπότε καθένας έχει το δικαίωμα να "βλέπει" σε μια φωτό ότι αυτός θέλει και να πηγαίνει όπου τον πάει το υποσυνείδητο του. Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα. :P Enjoy.

H πείνα για πλάκα είναι δεδομένη. Ειδικά όταν το υποσυνείδητο είναι επιβαρυμένο από την πλάκα της Ζωής.

+

alekos1.jpg

Kακώς, διότι δεν ήταν ούτε βαθυστόχαστο-ούτε άλλες αηδίες : ήταν απλά αληθινό.

κάποιος έχασε το χιούμορ του ή μου φαίνεται?....δε σε αναγνωρίζω... χμ...

Eπειδή θα μας δείρουν άσχημα (και θα 'χουν και δίκιο, ΠΛΕΟΝ), ένα τελευταίο (ΚΑΙ από 'μένα - έρθε και 'μένα η σειρά μου ) : δεν έχασα κανένα χιούμορ. Απλά διευκρίνηση έκανα.

643 σελιδες ????????? Πω φιλε :Ο

Απο τον Νοεμβρη του 2006 μεχρι σημερα...2011...αυτα ειναι :Ρ Βαριεμαι να τα διαβασω ολα...παντως απο τα λιγα που ειδα...ενα εχω να πω....οποιος μπαινει στο insomnia...ειναι ομορφοπαιδο !

Φρέσκια και-καλά-ψαγμένη-κουνημένη-σύννεφα-φεγγάρι-λάμπα

(ή πολύ απλά ο φωτογράφος δεν είχε σταθερό χέρι:P)

Ξέχασες να βάλεις φώτο, ή αναφέρεσαι σε κάποιου άλλου?

Φρέσκια και-καλά-ψαγμένη-κουνημένη-σύννεφα-φεγγάρι-λάμπα

(ή πολύ απλά ο φωτογράφος δεν είχε σταθερό χέρι:P)

p8110029.jpg

πςςςςςς!!! άπαιχτη photo. τα συγχαρητήρια μου στον καλλιτέχνη ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...