pavlinda Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Ο Γκαρσον τον λογαριασμο με ψηνει παντως ο γκαρσον τον λογαριασμο να ΜΗΝ σε ψηνει καθολου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 ποσα δινεις; και τα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinda Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2011 από pavlinda Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EstellePr Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Something to remember me by. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Φεύγεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Κάτι ψάχνει η Estelle στα χόρτα... ή σκυλάκι είναι εκείνο εκεί κάτω αριστερά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Something to remember me by. Ενα μερος στο λουτρακι μου θυμισε αυτη η φωτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Εγω και τα ανιψια μου CLICK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orotoi Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 πφφφ.πανω στο καλυτερο το κοβεις παντα εγω στα νιατα μου 58 κιλα τοτε. σνιφ σνιφ σε γραμματόσημο τις έβγαζες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PavelX Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Έλα πάμε τα μόγγολαααααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EstellePr Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Φεύγεις; Ναι, με ban το κόβω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 ...ιφ γιού ρήλι γουόνα μπη ρημέμπερ*Π* (απλή μπύρα, μην ψαρώνετε) πάντως, κάνε την υπέρβα και πόσταρε με μαγιό. Ή ακόμη καλύτερα, τόπλες. Ή και ακόμη καλλιστοτερότερα, πόσταρε χωρίς garments. Eσύ, η Μητέρα Φύση, και εμείς. Στο τρίο άλλος δε χωρεί, κι όσο αφαιρετικότερη θα είναι η πικ, τόσο πιο δύσκολα θα ξεχάσουμε, κατάλαβες; Απλά ζήτημα δεδομένων είναι. (...όποιος πει να σε μπανάρει, να του καούν οι μισοί πυρήνες πάντως. Και το VHS <-> κλασσικό must κάψιμο. Προσωπικά θα έχω να θυμάμαι στο φλου, άπειρα ποστ απείρου γούστου, άπειρης ατακαδόρικης αξίας. Δεν το λέω για να μείνεις -διότι και τα μπαν δε πέφτουν ουρανοκατέβατα- αλλά για να ξέρεις ότι πίσω αφήνεις κάτι με αξία. Κι όταν κάποιος αφήνει πίσω του κάτι με αξία, ε διάολε το λιγότερο που δικαιούται είναι να του το γνωρίζουν. Αυτά και να 'σαι καλά όπως και να 'χει, Εστελάκι ΠιΑράκι ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EstellePr Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Στο μπον βουαγιαζ πάρτυ μου, ραιτ ναου. Παίζω tic tac toe μ' έναν μπαμπά παραπιοδιπλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Εμενα το μαναρακι τερμα αριστερα μου αρεσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Παρακαλουνται οι μοντς να αφαιρεσουν την επιλογη διαγραφης των εικονων. Το 'χετε χεσει τελειως το θεμα. Ή βαλτε φωτογραφιες ή αμα ντρεπεστε μη βαζετε καθολου... Το αυτό. Είμαι διακοπές, κάνω log in μετά από 10 μέρες και διαβάζω σχόλια για φωτογραφίες που δεν υπάρχουν. Nice. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις