Προς το περιεχόμενο

Τα μέλη του Insomnia με photo τους (Part 1)

kattistt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παρακαλουνται οι μοντς να αφαιρεσουν την επιλογη διαγραφης των εικονων. Το χετε χεσει τελειως το θεμα. Η βαλτε φωτογραφιες η αμα ντρεμεπστε μη βαζετε καθολου...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παρακαλουνται οι μοντς να αφαιρεσουν την επιλογη διαγραφης των εικονων. Το χετε χεσει τελειως το θεμα. Η βαλτε φωτογραφιες η αμα ντρεμεπστε μη βαζετε καθολου...

Nα συμπληρώσω επίσης, αν ντρέπεστε μην κάνετε τις μυξοπαρθένες σε 56 ποστ με ενδελεχή ανάλυση των λόγων που δεν βάζετε.

οριστε την ξαναεβαλα. αλλα αλλαζοντας την φωτογραφια εχασα την αρχικη! αν την αποθηκευσε κανεις να μου την στειλει παρακαλω.pleeeaaasseee

οριστε τι επαθα τωρα

την συγκεκριμενη την εβγαλα επειδη περιειχε προσωπα που ισως δεν θελουν να δουν την φατσα τους στο ιντερνετ.

οχι ειναι πριν 3 χρονια. κανεις που αποθηκευσε την φωτογραφια? να μου την στειλει?

αν την αποθηκευσε κανεις να μου την στειλει παρακαλω.pleeeaaasseee

ω μα. τιναυτα τα πραματα που λες. ντροπη. δεν γινονται αυτα.

Θα σας την σπάω και στα @@ μου βεβαίως, βεβαίως αλλά του έχετε @#%#$% την mutter στο offtopic, οπότε report, και για να ξέρετε ποιος σας έδωκε..

(Ο αριστερά είμαι;ρ)

post-51718-0-02072600-1313002802_thumb.jpg

την συγκεκριμενη την εβγαλα επειδη περιειχε προσωπα που ισως δεν θελουν να δουν την φατσα τους στο ιντερνετ.

οχι ειναι πριν 3 χρονια. κανεις που αποθηκευσε την φωτογραφια? να μου την στειλει?

είσαι τυχερή που δεν κλίνω ποτέ τα tabs του όπερα

σου στέλνω pm

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...