Andreas2 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Εγώ είμαι φιλότιμος.Ακόμα και στο στρατό μου το είπαν αυτό.Ο διοικητής μια φορά είπε ότι ήταν 85% ευχαριστημένος με εμένα λόγω συμπεριφοράς.Το άλλο 15% πάει στο ότι έδειξα αδιαφορία για ειδικότητα.Επίσης μια μέρα ξέχασα να πάω έφεδρος,με πιάσαν τηλέφωνο,πήγα μέσα και μου την χαρίσαν επειδή τον καιρό που υπηρετούσα ήμουν φιλότιμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinda Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 θα βαλεις η τσαμπα περιμενω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 θα βαλεις η τσαμπα περιμενω? ειμαι σε σκεψεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andreas2 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Αυτός είμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Εγώ είμαι φιλότιμος.Ακόμα και στο στρατό μου το είπαν αυτό.Ο διοικητής μια φορά είπε ότι ήταν 85% ευχαριστημένος με εμένα λόγω συμπεριφοράς.Το άλλο 15% πάει στο ότι έδειξα αδιαφορία για ειδικότητα.Επίσης μια μέρα ξέχασα να πάω έφεδρος,με πιάσαν τηλέφωνο,πήγα μέσα και μου την χαρίσαν επειδή τον καιρό που υπηρετούσα ήμουν φιλότιμος. Ένας φίλος μου έχει πιάσει 83%. Το high score πιο είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Ο δικας ο μαθηματικος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
florevil Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Εγω κανω refresh το page και περιμενω ^^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andreas2 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δεν ξέρω.Εμένα έτσι μου είπε ο Διοικητής και χάρηκα.Έγινα gay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δεν ξέρω.Εμένα έτσι μου είπε ο Διοικητής και χάρηκα.Έγινα gay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andreas2 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Gay.Χαρούμενος.Όπως τον Fred. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinda Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 φωτο δεν βλεπω κι ανησυχω. θα ανεβασει κανεις ρε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andreas2 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Φωτογραφία από αγώνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinda Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 σε ποια ομαδα παιζεις ανδρεας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Φωτό από ορκομωσία φίλης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Και στις δύο μάλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις