μαφαλντα Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Παιδια η φωτο ειναι απο 5/2004 Εχω χασει ~100 κιλα απο τοτε Τι να πω,υποκλίνομαι.Έλα στο οοt-wo να μας πεις πως τα κατάφερες.
nicoc89 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Παιδια η φωτο ειναι απο 5/2004 Εχω χασει ~100 κιλα απο τοτε ωραιος! ;) ποσα ησουν και πόσα είσαι πλεον ? (αν θες λες).
viper2005 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Παιδια η φωτο ειναι απο 5/2004 Εχω χασει ~100 κιλα απο τοτε πριν τα μειον 100 ρε ανθρωπε ποσο ησουν?
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Το ειχε αναφερει νομιζω.Ηταν γυρω στα 200 και τωρα νομιζω ειναι καπου 95
xri_ni Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Παιδια η φωτο ειναι απο 5/2004 Εχω χασει ~100 κιλα απο τοτε Καλα ε εισαι θυριο...μπραβο σου...φανταζομαι ποση προσπαθεια θα εριξες αλλα πρωτα απόλα για σενα ηταν και θεμα υγειας...γιατι βλεπουμε μονο την εμφανιση...αυτη ερχεται μετα....
FarCry Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Καλα ε εισαι θυριο...μπραβο σου...φανταζομαι ποση προσπαθεια θα εριξες αλλα πρωτα απόλα για σενα ηταν και θεμα υγειας...γιατι βλεπουμε μονο την εμφανιση...αυτη ερχεται μετα.... νομιζω οτι η εμφανιση και η υγεια εχουν μια συναφεια
xri_ni Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 νομιζω οτι η εμφανιση και η υγεια εχουν μια συναφεια Για την ψυχολογια του σιγουρα εχει συναφεια...αλλα οταν τα κιλα δεν ειναι 5-10 αλλα 100 εκει ειναι για μενα η υγεια που πρεπει να προεχει!Τελος παντων και παλι μπραβο σου Τουφα!!!
Toufas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Ημουν ~200. Τωρα ειμαι στα 100, τα τελευταια 20-30 φετος δεν εκανα προσπαθια να τα χασω. Απλα δουλευα παρα πολλες ωρες, αν και στην δουλεια ποτε δεν ειπα "α δεν θα φαω γλυκο/πουρε με 50% κρεμα γαλακτος" και αλλα τετοια. Πολλα μικρα γευματα, και πινω παρα πολυ pepsi max (διαιτης). Επισης, και τα κιλα που εχασα η αυτοπεποιθηση μου δεν αλλαξε, επρεπε να πιεσω πολυ τον εαυτο μου ωστε να γινει αυτο.
gang Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Πολλα μικρα γευματα. αν και συνεχίζω το offtopic, αυτό είναι το μυστικό για χάσιμο βάρους. Το να μην τρως ολόκληρα γεύματα και να πεινάς δεν είναι καθόλου λύση. Αυτό λέω σε όλους γιατί το έχω ζήσει τυχαία... (6 κιλά (70 σε 64) σε 1 μηνα)
therock Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Ημουν ~200. Τωρα ειμαι στα 100, τα τελευταια 20-30 φετος δεν εκανα προσπαθια να τα χασω. Απλα δουλευα παρα πολλες ωρες, αν και στην δουλεια ποτε δεν ειπα "α δεν θα φαω γλυκο/πουρε με 50% κρεμα γαλακτος" και αλλα τετοια. Πολλα μικρα γευματα, και πινω παρα πολυ pepsi max (διαιτης). Επισης, και τα κιλα που εχασα η αυτοπεποιθηση μου δεν αλλαξε, επρεπε να πιεσω πολυ τον εαυτο μου ωστε να γινει αυτο. Γιατι, δεν εχεις αυτοπεποιθηση? Μια χαρα ατομο φαινεσαι. Η αυτοπεποιθηση παντως δεν εχει να κανει με τα κιλα και την εμφανιση αλλα με το ποσο καλα τα παμε με τον εαυτο μας. Αν ειμαστε σωστοι προς την κοινωνια, και δεν κοιταζουμε πως να βλαψουμε και πως να εκμεταλλευτουμε τους γυρω, δεν βλεπω τον λογο να μην πιστευομε στους εαυτους μας.
freedubus Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Εγώ πιστεύω πως οι χοντροί βλάπτουν και εκμεταλλεύονται τους γύρω τους γιατί τρώνε περισσότερο φαγητό το οποίο θα μπορούσε να φάει κάποιος άλλος.
pappous_soulis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Εγώ πιστεύω πως οι χοντροί βλάπτουν και εκμεταλλεύονται τους γύρω τους γιατί τρώνε περισσότερο φαγητό το οποίο θα μπορούσε να φάει κάποιος άλλος. Πες και για την επιβάρυνση της ατμόσφαιρας με τα αέρια που ελευθερώνουν.
Jonny Depp Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Εγώ πιστεύω πως οι χοντροί βλάπτουν και εκμεταλλεύονται τους γύρω τους γιατί τρώνε περισσότερο φαγητό το οποίο θα μπορούσε να φάει κάποιος άλλος. χαχαχαχχαχαχαχαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις