PaokToTheBone Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Στη πρωτη φαινεσαι ωραιο τυπακι. Στη δευτερη σαν καγκουρας παοκτσης θεσσαλονικιος. Αφου το δευτερο ειναι αληθεια,τοτε περνω το πρωτο ως κοπλιμεντο και σε Ευχαριστω.! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 ...ρε παλιοχαβαλλέ*, τί ειν' αυτά που έκανες στον Πύργο (στον δικό σας σιγά μην του κάνεις τέτοια ε). *...απορίας άξιον πάντως που έξω απ' το Γιουβεντομάγαζο δεν κράταγες κάτι από Ίντερ, Μίλαν κτλ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaokToTheBone Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 ...ρε παλιοχαβαλλέ*, τί ειν' αυτά που έκανες στον Πύργο (στον δικό σας σιγά μην του κάνεις τέτοια ε). *...απορίας άξιον πάντως που έξω απ' το Γιουβεντομάγαζο δεν κράταγες κάτι από Ίντερ, Μίλαν κτλ... Ο λευκος δεν ειναι κουνηστος πυργος ρε...Ειναι αρχιδατος και κοτσανατος. Juve Ρε!Αν και πηρα μαλακιες και απο inter/milan/fiorentina/parma,εχω να δηλωσω οτι ειμαι καθαρα Juve. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 αυτά της μίλαν τα δέχομαι ευχαρίστως... (αν είναι μπλουζάκια μόνο από xl και πάνω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Όλη αυτή αντρίλα ελπίζω να έχει το καλό παρεπόμενο να προσελκύσει θηλυκά στο θρεντ πρόθυμα να ανταποκριθούν στις ταγές του βλενογόννου και να ποστάρουν πικς με μαγιώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaokToTheBone Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 αυτά της μίλαν τα δέχομαι ευχαρίστως... (αν είναι μπλουζάκια μόνο από xl και πάνω) εχω 2 κασκολ και ενα καπελο.Τα πηρα για τον αδερφο μου γιατι αν και αδερφος μου,υποστηριζει Μιλαν... Wash...παντα ο απωτερος μας σκοπος ειναι τα γκομενακια οποτε η απαντηση ειναι ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 ...τί είναι; Νέγρος σε ανθρακωρυχίο; Ή η νύχτα στο Φαλακρό Βουνό; χαχα.με κρανος στην παιδικη χαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 σωστα, πρεπει να σαι προετοιμασμενος οταν θα ρθουνε οι νταηδες για ξυλο ! :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Γειά σου ρε Τούφα! Σε πάω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palawiaris Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Είσαι λιγουλάκι γεματούλης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Κάποια συγγένεια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μαφαλντα Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Toύφα +1 είσαι πιο ωραίος από αυτόν δίπλα σου. Ξέρω είναι δύσκολο όταν είσαι στην κουζίνα τόσες ώρες,αλλά αν χάσεις λίγα κιλά θα είσαι κουκλί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Παιδια η φωτο ειναι απο 5/2004 Εχω χασει ~100 κιλα απο τοτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Εχω χασει ~100 κιλα απο τοτε ειπε κανεις κατι για τον Τουφα?Υποκλινομαστε με δεος.Ισχυροτατη προσωπικοτητα κ τα ευσημα μου σε σενα! Ευγε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις