Προς το περιεχόμενο

Τα μέλη του Insomnia με photo τους (Part 1)

kattistt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στη πρωτη φαινεσαι ωραιο τυπακι.

Στη δευτερη σαν καγκουρας παοκτσης θεσσαλονικιος.

oops.gif

Αφου το δευτερο ειναι αληθεια,τοτε περνω το πρωτο ως κοπλιμεντο και σε Ευχαριστω.!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

...ρε παλιοχαβαλλέ*, τί ειν' αυτά που έκανες στον Πύργο (στον δικό σας σιγά μην του κάνεις τέτοια ε).

*...απορίας άξιον πάντως που έξω απ' το Γιουβεντομάγαζο δεν κράταγες κάτι από Ίντερ, Μίλαν κτλ...

...ρε παλιοχαβαλλέ*, τί ειν' αυτά που έκανες στον Πύργο (στον δικό σας σιγά μην του κάνεις τέτοια ε).

*...απορίας άξιον πάντως που έξω απ' το Γιουβεντομάγαζο δεν κράταγες κάτι από Ίντερ, Μίλαν κτλ...

Ο λευκος δεν ειναι κουνηστος πυργος ρε...Ειναι αρχιδατος και κοτσανατος.

189239_2169282866911_1091905123_32521538_7732548_n.jpg

Juve Ρε!Αν και πηρα μαλακιες και απο inter/milan/fiorentina/parma,εχω να δηλωσω οτι ειμαι καθαρα Juve.

Όλη αυτή αντρίλα ελπίζω να έχει το καλό παρεπόμενο να προσελκύσει θηλυκά στο θρεντ πρόθυμα να ανταποκριθούν στις ταγές του βλενογόννου και να ποστάρουν πικς με μαγιώ

αυτά της μίλαν τα δέχομαι ευχαρίστως... (αν είναι μπλουζάκια μόνο από xl και πάνω)

εχω 2 κασκολ και ενα καπελο.Τα πηρα για τον αδερφο μου γιατι αν και αδερφος μου,υποστηριζει Μιλαν...

Wash...παντα ο απωτερος μας σκοπος ειναι τα γκομενακια οποτε η απαντηση ειναι ναι.

Toύφα +1 είσαι πιο ωραίος από αυτόν δίπλα σου.

Ξέρω είναι δύσκολο όταν είσαι στην κουζίνα τόσες ώρες,αλλά αν χάσεις λίγα κιλά θα είσαι κουκλί.

Εχω χασει ~100 κιλα απο τοτε

ειπε κανεις κατι για τον Τουφα?Υποκλινομαστε με δεος.Ισχυροτατη προσωπικοτητα κ τα ευσημα μου σε σενα!

Ευγε!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...