Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στη πρωτη φαινεσαι ωραιο τυπακι.

Στη δευτερη σαν καγκουρας παοκτσης θεσσαλονικιος.

oops.gif

Αφου το δευτερο ειναι αληθεια,τοτε περνω το πρωτο ως κοπλιμεντο και σε Ευχαριστω.!

Δημοσ.

...ρε παλιοχαβαλλέ*, τί ειν' αυτά που έκανες στον Πύργο (στον δικό σας σιγά μην του κάνεις τέτοια ε).

*...απορίας άξιον πάντως που έξω απ' το Γιουβεντομάγαζο δεν κράταγες κάτι από Ίντερ, Μίλαν κτλ...

Δημοσ.

...ρε παλιοχαβαλλέ*, τί ειν' αυτά που έκανες στον Πύργο (στον δικό σας σιγά μην του κάνεις τέτοια ε).

*...απορίας άξιον πάντως που έξω απ' το Γιουβεντομάγαζο δεν κράταγες κάτι από Ίντερ, Μίλαν κτλ...

Ο λευκος δεν ειναι κουνηστος πυργος ρε...Ειναι αρχιδατος και κοτσανατος.

189239_2169282866911_1091905123_32521538_7732548_n.jpg

Juve Ρε!Αν και πηρα μαλακιες και απο inter/milan/fiorentina/parma,εχω να δηλωσω οτι ειμαι καθαρα Juve.

Δημοσ.

Όλη αυτή αντρίλα ελπίζω να έχει το καλό παρεπόμενο να προσελκύσει θηλυκά στο θρεντ πρόθυμα να ανταποκριθούν στις ταγές του βλενογόννου και να ποστάρουν πικς με μαγιώ

Δημοσ.

αυτά της μίλαν τα δέχομαι ευχαρίστως... (αν είναι μπλουζάκια μόνο από xl και πάνω)

εχω 2 κασκολ και ενα καπελο.Τα πηρα για τον αδερφο μου γιατι αν και αδερφος μου,υποστηριζει Μιλαν...

Wash...παντα ο απωτερος μας σκοπος ειναι τα γκομενακια οποτε η απαντηση ειναι ναι.

Δημοσ.

...τί είναι; Νέγρος σε ανθρακωρυχίο; Ή η νύχτα στο Φαλακρό Βουνό;

χαχα.με κρανος στην παιδικη χαρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...