black_widow Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Mε την φοτο οταν ημουν 6 χρονων? Εχω και αλλη οταν ημουν πιο μικρη Και εγώ έτσι είχα ξεκινήσει με φωτό από τη βρεφική ηλικία ( και όχι παιδική ηλικία ) μέχρι που έβαλα κανονική . Πληροφοριακά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marria Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Και εγώ έτσι είχα ξεκινήσει με φωτό από τη βρεφική ηλικία ( και όχι παιδική ηλικία ) μέχρι που έβαλα κανονική . Πληροφοριακά Λεω να μεινω στις παιδικες φοτος.. οχι τιποτε αλλο αλλα για να μη λετε πως δεν βαζω φοτος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sugata Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Βλέπω ανάπτυξες βίτσια Κωστάκι ;ρ Άι λάικ chocolate milk. (μπέττερ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Και εγώ έτσι είχα ξεκινήσει με φωτό από τη βρεφική ηλικία ( και όχι παιδική ηλικία ) μέχρι που έβαλα κανονική . Πληροφοριακά pm σου έστειλαν αφού έβαλες τη φωτογραφία ή είναι μύθος τελικά το όλο θέμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_widow Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 pm σου έστειλαν αφού έβαλες τη φωτογραφία ή είναι μύθος τελικά το όλο θέμα; Μπα , τα περισσότερα p.m. που δέχομαι είναι για συγκεκριμένα θέματα , μη σου πω ότι πιο πολλά π.μ. έπαιρνα πριν ποστάρω φωτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salliara Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 αφού 'ναι χεστες όλοι ωρέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Μπα , τα περισσότερα p.m. που δέχομαι είναι για συγκεκριμένα θέματα , μη σου πω ότι πιο πολλά π.μ. έπαιρνα πριν ποστάρω φωτό. Μάλλον φταίει ότι οι ωραίες γυναίκες τρομάζουν τους άντρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Μάλλον φταίει ότι οι ωραίες γυναίκες τρομάζουν τους άντρες εγραψες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 μη σου πω ότι πιο πολλά π.μ. έπαιρνα πριν ποστάρω φωτό. αυτο δεν καλο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Μπα , τα περισσότερα p.m. που δέχομαι είναι για συγκεκριμένα θέματα , μη σου πω ότι πιο πολλά π.μ. έπαιρνα πριν ποστάρω φωτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Ε, είπε η γυναίκα ότι είναι μαμά και άρχισε ο Ελληνάρας να φαντασιώνεται Milfάρες που βλέπει στο Naughty America και άρχισε τα pm. Μετά είδε photo και κατέρρευσε η φαντασίωση του. PS Τώρα είδα και τη photo της. Γυναικάρα, αλλά δε συμβαδίζει με τη Milfάρα που έχει στο μυαλό του ο μέσος Έλληνας, με τα φουσκωτά βυζιά και το μαλλί πλατίνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 να με και εγώ .. αν και ξέρω ότι θα το μετανιώσω που την ανεβάζω τέσπα. edit : είναι περσινή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacefart Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 να με και εγώ .. αν και ξέρω ότι θα το μετανιώσω που την ανεβάζω τέσπα. edit : είναι περσινή. χαχαχα fuck yeah χαιρομαι που δε θα παω στην "dead man's land" Αφρικη με κανα φλωρακι να μια και εγω πριν 7 χρονια . ετοιμος φυγαμε http://img824.imageshack.us/img824/9116/p1010002wt.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hexenlord Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Μετά από κουβέντα με τον κάγκουρα παραπάνω στο MSN (nick#18), ανεβάζω και γω μία από τις πραγματικά μοναδικές μου φωτογραφίες. Δε μου κρατάω αρχείο. Εδώ είμαι σε κατασκήνωση, πέρσι. Σοβαρός. Με τη μισή μου μεριά να φαίνεται μαυρισμένη για αγνώστους-λόγους-και-μάλλον-λόγω-του-παραδιπλανού-δέντρου. Α, και με μαλλί αφάνα. ρε φιλε εδω λεμε μοιαζεις με το φροδο! την εδειξα και στο καθυστερημενο ξαδερφακι μου και φωναζε φτοντο! φτοντο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanc Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 να με και εγώ .. αν και ξέρω ότι θα το μετανιώσω που την ανεβάζω τέσπα. edit : είναι περσινή. Oυαου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις