Προς το περιεχόμενο

Τα μέλη του Insomnia με photo τους (Part 1)

kattistt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Mε την φοτο οταν ημουν 6 χρονων? :devil:

Εχω και αλλη οταν ημουν πιο μικρη :lol:

Και εγώ έτσι είχα ξεκινήσει με φωτό από τη βρεφική ηλικία ( και όχι παιδική ηλικία ) μέχρι που έβαλα κανονική . Πληροφοριακά :devil:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και εγώ έτσι είχα ξεκινήσει με φωτό από τη βρεφική ηλικία ( και όχι παιδική ηλικία ) μέχρι που έβαλα κανονική . Πληροφοριακά :devil:

Λεω να μεινω στις παιδικες φοτος.. οχι τιποτε αλλο αλλα για να μη λετε πως δεν βαζω φοτος :lol:

pm σου έστειλαν αφού έβαλες τη φωτογραφία ή είναι μύθος τελικά το όλο θέμα;

pm σου έστειλαν αφού έβαλες τη φωτογραφία ή είναι μύθος τελικά το όλο θέμα;

Μπα , τα περισσότερα p.m. που δέχομαι είναι για συγκεκριμένα θέματα , μη σου πω ότι πιο πολλά π.μ. έπαιρνα πριν ποστάρω φωτό.

Μπα , τα περισσότερα p.m. που δέχομαι είναι για συγκεκριμένα θέματα , μη σου πω ότι πιο πολλά π.μ. έπαιρνα πριν ποστάρω φωτό.

Μάλλον φταίει ότι οι ωραίες γυναίκες τρομάζουν τους άντρες :wub:

:-(

Ε, είπε η γυναίκα ότι είναι μαμά και άρχισε ο Ελληνάρας να φαντασιώνεται Milfάρες που βλέπει στο Naughty America και άρχισε τα pm.

Μετά είδε photo και κατέρρευσε η φαντασίωση του.

PS Τώρα είδα και τη photo της. Γυναικάρα, αλλά δε συμβαδίζει με τη Milfάρα που έχει στο μυαλό του ο μέσος Έλληνας, με τα φουσκωτά βυζιά και το μαλλί πλατίνα. :rolleyes:

να με και εγώ .. αν και ξέρω ότι θα το μετανιώσω που την ανεβάζω τέσπα.

img009ox.jpg

edit : είναι περσινή.

χαχαχα fuck yeah χαιρομαι που δε θα παω στην "dead man's land" Αφρικη με κανα φλωρακι :P

να μια και εγω πριν 7 χρονια . ετοιμος φυγαμε :P

http://img824.imageshack.us/img824/9116/p1010002wt.jpg

Μετά από κουβέντα με τον κάγκουρα παραπάνω στο MSN (nick#18), ανεβάζω και γω μία από τις πραγματικά μοναδικές μου φωτογραφίες. Δε μου κρατάω αρχείο.

Εδώ είμαι σε κατασκήνωση, πέρσι. Σοβαρός. Με τη μισή μου μεριά να φαίνεται μαυρισμένη για αγνώστους-λόγους-και-μάλλον-λόγω-του-παραδιπλανού-δέντρου.

Α, και με μαλλί αφάνα.

ρε φιλε εδω λεμε μοιαζεις με το φροδο!

την εδειξα και στο καθυστερημενο ξαδερφακι μου και φωναζε φτοντο! φτοντο!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...