KWSN_Men Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Luci, την έκατσες... Ευτυχώς που θα έφευγαν τα άσχετα σχόλια ρε παιδιά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Κάθε πρωί, η ίδια ιστορία... Ένας καφές στα βιαστικά για να ανοίξει το μάτι. Πήξιμο στο δρόμο για τη δουλειά. Και το χειρότερο, βάλε-βγάλε τον εξοπλισμό, κάθε μέρα. Εδώ μαζί με κάποιους συναδέλφους, εν ώρα εργασίας. Αναρωτιέμαι, αν αξίζει να σώνεις την ανθρωπότητα κάθε μέρα, για 5.000 ευρώ το μήνα (μικτά). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nontasg Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Καλά ρε Νio(punky) μη βαράς...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DangerZone Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Ρε μοντ γιατι μου εσβησες αυτη την τρομερη pic??!!! :@ Μη μου την ξανασβησεις σε pleasαρω (ελπιζω το τελευταιο να μην το παρετε για greeklish ) Λοιπον παρτε και ελπιζω να μην πατε απο overdose!! (Τςς τςς) Η πιο σοβαρη μου φωτο Η πιο κοιμισμενη μου φωτο Βγαζει και γλωσσα καλε!!! Και η πιο ωραια μου pic Eιμαι και ψωνιο παναθεμα με!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geoastrix Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Επι το έργον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SCidER Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 εισαι μπαμπας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJ_XLR8 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Πάρτε και μια άλλη "πανοραμική" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exoskeletor Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 ego o misos, guess poio miso [ k oloklhros. (kai kala pezo kithara ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bianca76 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Κάθε πρωί, η ίδια ιστορία...Ένας καφές στα βιαστικά για να ανοίξει το μάτι. Πήξιμο στο δρόμο για τη δουλειά. Και το χειρότερο, βάλε-βγάλε τον εξοπλισμό, κάθε μέρα. Εδώ μαζί με κάποιους συναδέλφους, εν ώρα εργασίας. Αναρωτιέμαι, αν αξίζει να σώνεις την ανθρωπότητα κάθε μέρα, για 5.000 ευρώ το μήνα (μικτά). aaaaaaaaaaaxxxxxxxx και μεις τι να πουμε βρε που παιρνουμε το 1/8???εεεεεεεεεεεε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nontasg Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 aaaaaaaaaaaxxxxxxxx και μεις τι να πουμε βρε που παιρνουμε το 1/8???εεεεεεεεεεεε?? Κάνε υπομονή και ο ουρανός θα γινει πιο καθαρός κλπ κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Καιρος να αποκαλυψω και εγω την ταυτοτητα μου...http://img181.imageshack.us/my.php?image=pethamenosql7.gif Σκότωσες έναν πεθαμένο. Δες το πρώτο post όμως. exosceletor, ωραία πικ η 2η. Δεν είμαι gay. Αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exoskeletor Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 xaxaxa thanx αν πατήσεις πάνω εμφανίζεται και μια άλλη κάπως... strange που δεν ταίριαζε και πολύ εδώ ροκάς πρέπει να είσαι όμως ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nontasg Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δεν είμαι gay. Αυτά. Αυτό που κολλάει;;;;;;:???: :???: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kattistt Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Αυτό που κολλάει;;;;;;:???: :???: διοτι ειπε οτι η 2η pic του exosceletor ειναι ωραια!:wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 exo, ναι μεταξύ άλλων. Τα παλιά όμως ε, όχι αυτό που πασάρεται τώρα για ροκ. νώντα, ε ντάξει, εγώ συνηθίζω γενικά να κρίνω την ομορφιά ανεξαρτήτως φύλου και πολλές φορές αυτό είναι παρεξηγίσιμο, να λες για κάποιον άνδρα "ωραίο παιδί". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις