Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειμαι τοξοβολα στο ζωδιο. παντως εχετε γαματο χιουμορ. αθηναικο ειναι? ενας ακομη λογος να ερθω αθηνα. το χιουμορ των ανθρωπων και τα γαματα γκομενακια.

δεν ξερω για αυτους τους ξενερωτους.Εγω Λονδρεζος ειμαι.Αμα λαχει σε περνω Μπιγκ Μπεν για αναλογη ποζα,εαν φυσικα δεχεσαι να γινεις μοντελο μου

• Απαντ. 8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν ξερω για αυτους τους ξενερωτους.Εγω Λονδρεζος ειμαι.Αμα λαχει σε περνω Μπιγκ Μπεν για αναλογη ποζα,εαν φυσικα δεχεσαι να γινεις μοντελο μου

τελικά gay η by είσαι ? μας μπέρδεψες :lol:

Δημοσ.

παντως ειναι γαματη,σαν αρχαια Ελληνιδα να λιαζεται με φοντο την ακροπολη.Ευγε παυλινα,θες να γινεις και τοξοβολινα μηπως?

Λοιπον μαλακα αφου εχεις τον indianboy σηκω φυγε γιατι θα χουμε κονταρομαχιες Ε.

Δημοσ.

Αν δεν είναι τρολ, είναι τοξότης. Όλη δική σας, τα παπάρια μου είναι μια χαρά στο μέγεθος που είναι, δε θέλω φουσκώματα.

δεν γίνεται να "της" την πέφτεις 50 ποστ τώρα και μετά να στρίβεις,όλα κι όλα,πρέπει να το πας μέχρι τέλους

σκέψου οργασμό απο προστάτη,τυχερέ

Δημοσ.

Λοιπον μαλακα αφου εχεις τον indianboy σηκω φυγε γιατι θα χουμε κονταρομαχιες Ε.

ποτε αμαχητι,ας διαλεξει η Παυλινα,συν οτι θελω αναλογη αλα ακροπολ ποζα απο εκεινη

Δημοσ.

Επισης , βρε τουριστρια παυλιναΚΙ , τι τα θες τα duty free και τη σακουλα απο πισω σου!

Επισης , ωραιο καμακι.

Καλα το πατε...

Δημοσ.

Στη γλώσσα του Διαδικτύου, η λέξη τρολ ή τρολλ (troll) περιγράφει κάποιον χρήστη του Ίντερνετ με πονηρά προκλητικές, σκόπιμα ανόητες ή επιτηδευμένα εκτός θέματος θέσεις και απόψεις σε μία online ανοιχτή κοινότητα, όπως ένα φόρουμ συζήτησης, ταχυδρομική λίστα, chat room ή μπλογκ, με πρωταρχική πρόθεση να προκαλέσει και να ερεθίσει άλλους χρήστες[1] ή με κάθε τρόπο να επιφέρει διαταραχή σε μια διαδικτυακή συζήτηση για οποιοδήποτε θέμα και να πετύχει μια αλυσίδα αντιδράσεων από άλλους χρήστες[2]. Η συμπεριφορά αυτή πολλές φορές συνοδεύεται από αμφιλεγόμενη διαμάχη των υπολοίπων περί του σκοπού του.

ορεξη ειχα

Δημοσ.

μην ανακατευεσαι μακρυμαλη

όπα πίσω και σας έφαγα! εγώ την είδα πρώτος! :angry: :angry: :angry:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...