Τοξοβολος_UK Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 ειμαι τοξοβολα στο ζωδιο. παντως εχετε γαματο χιουμορ. αθηναικο ειναι? ενας ακομη λογος να ερθω αθηνα. το χιουμορ των ανθρωπων και τα γαματα γκομενακια. δεν ξερω για αυτους τους ξενερωτους.Εγω Λονδρεζος ειμαι.Αμα λαχει σε περνω Μπιγκ Μπεν για αναλογη ποζα,εαν φυσικα δεχεσαι να γινεις μοντελο μου
nicoc89 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 δεν ξερω για αυτους τους ξενερωτους.Εγω Λονδρεζος ειμαι.Αμα λαχει σε περνω Μπιγκ Μπεν για αναλογη ποζα,εαν φυσικα δεχεσαι να γινεις μοντελο μου τελικά gay η by είσαι ? μας μπέρδεψες
kuzko21 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Εδώ ο καλός ο κίονας. Βρηκαμε καρυατιδα? Μπραβο , σιγα - σιγα θα τελειωσει το γιαπι.
athlios Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 παντως ειναι γαματη,σαν αρχαια Ελληνιδα να λιαζεται με φοντο την ακροπολη.Ευγε παυλινα,θες να γινεις και τοξοβολινα μηπως? Λοιπον μαλακα αφου εχεις τον indianboy σηκω φυγε γιατι θα χουμε κονταρομαχιες Ε.
panosno1com Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 τελικά gay η by είσαι ? μας μπέρδεψες απλα ειναι γαμάτος
gnsX Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Αν δεν είναι τρολ, είναι τοξότης. Όλη δική σας, τα παπάρια μου είναι μια χαρά στο μέγεθος που είναι, δε θέλω φουσκώματα. δεν γίνεται να "της" την πέφτεις 50 ποστ τώρα και μετά να στρίβεις,όλα κι όλα,πρέπει να το πας μέχρι τέλους σκέψου οργασμό απο προστάτη,τυχερέ
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Λοιπον μαλακα αφου εχεις τον indianboy σηκω φυγε γιατι θα χουμε κονταρομαχιες Ε. ποτε αμαχητι,ας διαλεξει η Παυλινα,συν οτι θελω αναλογη αλα ακροπολ ποζα απο εκεινη
Lucifer Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Τι να την κάνεις ρε τοξοβόλε, να την αντιγράψεις;
kuzko21 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Επισης , βρε τουριστρια παυλιναΚΙ , τι τα θες τα duty free και τη σακουλα απο πισω σου! Επισης , ωραιο καμακι. Καλα το πατε...
pavlinaki Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Στη γλώσσα του Διαδικτύου, η λέξη τρολ ή τρολλ (troll) περιγράφει κάποιον χρήστη του Ίντερνετ με πονηρά προκλητικές, σκόπιμα ανόητες ή επιτηδευμένα εκτός θέματος θέσεις και απόψεις σε μία online ανοιχτή κοινότητα, όπως ένα φόρουμ συζήτησης, ταχυδρομική λίστα, chat room ή μπλογκ, με πρωταρχική πρόθεση να προκαλέσει και να ερεθίσει άλλους χρήστες[1] ή με κάθε τρόπο να επιφέρει διαταραχή σε μια διαδικτυακή συζήτηση για οποιοδήποτε θέμα και να πετύχει μια αλυσίδα αντιδράσεων από άλλους χρήστες[2]. Η συμπεριφορά αυτή πολλές φορές συνοδεύεται από αμφιλεγόμενη διαμάχη των υπολοίπων περί του σκοπού του. ορεξη ειχα
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Τι να την κάνεις ρε τοξοβόλε, να την αντιγράψεις; μην ανακατευεσαι μακρυμαλη
nicoc89 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 μην ανακατευεσαι μακρυμαλη όπα πίσω και σας έφαγα! εγώ την είδα πρώτος! :angry:
Προτεινόμενες αναρτήσεις