Προς το περιεχόμενο

Τα μέλη του Insomnia με photo τους (Part 1)

kattistt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ναι μου λες χλατσωνα. ε με ποιον χλατσωνες? δε νομιζω οτι ειμαι εγω η χαζη εδω.

μιλαει με γριφους λογο ηλικιας.

και γω δεν τα επιανα ολα στην αρχη.

δες τον σαν το σοφο απο το fort boyard.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παυλινάκι, παρατήρησα τις φωτογραφίες σου, και παρά τις παραπλανητικές σου δηλώσεις με σκοπό τη δημιουργία μιας ασάφειας περί του φαινότυπου του 23ου ζεύγους χρωμοσωμάτων σου ή της χειρουργικής διόρθωσης του σχετικού αποτελέσματος αυτού, έκρινα πως ευχαρίστως θα εκκινούσα μαζί σου τη διαδικασία της συνουσίας.

3η λυκείου, αλλά μου άρεσε η βιολογία από πιτσιρίκι.

physics, για να ξέρεις όμως, εγώ υγραίνομαι αν ακούω για σταθερές τσαντρασεκάρ και κβάζαρ.

Παυλινάκι, παρατήρησα τις φωτογραφίες σου, και παρά τις παραπλανητικές σου δηλώσεις με σκοπό τη δημιουργία μιας ασάφειας περί του φαινότυπου του 23ου ζεύγους χρωμοσωμάτων σου ή της χειρουργικής διόρθωσης του σχετικού αποτελέσματος αυτού, έκρινα πως ευχαρίστως θα εκκινούσα μαζί σου τη διαδικασία της συνουσίας.

Αυτο το σκας στα γκομενακια και η απαντηση ειναι , "παμε σπιτι μου" ?

Σε κλινικό επίπεδο η κοκαΐνη προκαλεί συστολή των περιφερειακών αγγείων του αίματος, διαστολή της κόρης του ματιού, αύξηση της θερμοκρασίας του σώματος, ταχυκαρδία και ψηλή πίεση. Επίσης δημιουργείται μια κατάσταση ευφορίας που περιλαμβάνει υπερδιέγερση, μείωση της κούρασης και διαύγεια πνεύματος.

Σε κλινικό επίπεδο η κοκαΐνη προκαλεί συστολή των περιφερειακών αγγείων του αίματος, διαστολή της κόρης του ματιού, αύξηση της θερμοκρασίας του σώματος, ταχυκαρδία και ψηλή πίεση. Επίσης δημιουργείται μια κατάσταση ευφορίας που περιλαμβάνει υπερδιέγερση, μείωση της κούρασης και διαύγεια πνεύματος.

:wub:

λολ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...