panosno1com Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Άσχημη είμαι αλλά δεν έχω πρόβλημα. Να ρωτήσω τους κατοίκους της τότε. Η Αθήνα δεν είναι η πιο όμορφη πόλη του κόσμου. Εεεε??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Άσχημη είμαι αλλά δεν έχω πρόβλημα. δεν είσαι άσχημη , απλώς δεν είσαι ο τύπος μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Η φωτ. στο προφίλ κάθε άλλο παρά άσχημη είναι. Έως και πολύ όμορφη Τη μπερδεύεις με το γατί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinaki Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 με λιγο photoshop ολες κουκλες ειμαστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 ΤΟ ΜΙΣΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΕ ΕΜΠΗΓΕ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΤΗ ΔΙΡΦΥ.... πως? Λοιπόν, για τις μελισσούλες και τα λουλουδάκια ξέρεις, ναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 @pavlinaki Το μάτι είναι φυσικό/αληθινό/δικό σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinaki Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 (επεξεργασμένο) - Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2011 από pavlinaki Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 δεν είσαι άσχημη , απλώς δεν είσαι ο τύπος μου. σε πειράζει ρε χαζό... πάντα έτσι κάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinaki Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 ναι αλλα τι ειναι η διρφυς? οχι το ματι δεν ειναι φυσικο φορουσα πρασινους φακους.ουτε το μαλλι μου ειναι φυσικο. τιποτα το φυσικο πανω μου. δεν πειραζει ουτε αυτος ειναι ο τυπος μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 ναι αλλα τι ειναι η διρφυς? οχι το ματι δεν ειναι φυσικο φορουσα πρασινους φακους.ουτε το μαλλι μου ειναι φυσικο. τιποτα το φυσικο πανω μου. Έβαλε και σίγμα στο τέλος, μορφωμένη η μικρή. Είναι βουνό, στην Εύβοια. Ψηλό. Το χειμώνα εκεί κάνει πολύ κρύο. Το κρύο έχει αρνητικές επιδράσεις στην ανδρική libido. Παρ' όλα αυτά, η εμφάνισή σου θα επαρκούσε για να παρακαμφθεί το εμπόδιο. Ήταν κοπλιμέντο που ξεψύχησε άδοξα στην επεξήγηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 ναι αλλα τι ειναι η διρφυς? οχι το ματι δεν ειναι φυσικο φορουσα πρασινους φακους.ουτε το μαλλι μου ειναι φυσικο. τιποτα το φυσικο πανω μου. δεν πειραζει ουτε αυτος ειναι ο τυπος μου. τι σκατα, εγώ το μάτι το βλέπω για γκρι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Άσχημη είμαι still... οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 pavlinaki Φύλο: Άνδρας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 pavlinaki Φύλο: Άνδρας τώρα μου θύμισες μια ταινία με το τζιμ κάρει... κάτι με κάτι ζώα Αce Ventura? σε πειράζουν ρε χαζό... σ'αυτό το φόρουμ, προτεραιότητά τους είναι να σε ατσαλώσουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 ατσαλώσουν? σκληρός από ατσάλι που λέμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις