Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αμάν πια βρε lucifer!

θα το μετανοιώσω το ξέρω αλλά είναι η πιο πρόσφατη που έχω....

Το ραμφος δεν θυμιζει παπια, τι ειναι; Και που βγηκε η φωτο;

• Απαντ. 8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν, τώρα είδα το σπαμ μπαν κτλ. Ή ο σέλλερζ το έγραψε ή η γιν, την ώρα που άναβα φωτιά στη βεράντα για τις μπριζολιές.

Δημοσ.

Λοιπόν, τώρα είδα το σπαμ μπαν κτλ. Ή το σέλλερζ το έγραψε ή το γιν, την ώρα που άναβα φωτιά στη βεράντα για τις μπριζολιές.

μας γαμησες το κερατο. Δουλεια με 1 πελατη καθε 5 λεπτα και ολοι εχουν φυγει χαλκιδικη :cry: . [τι ωραιο θρεντ]

Δημοσ.

Λοιπόν, τώρα είδα το σπαμ μπαν κτλ. Ή ο σέλλερζ το έγραψε ή η γιν, την ώρα που άναβα φωτιά στη βεράντα για τις μπριζολιές.

take it like a man...

μας γαμησες το κερατο. Δουλεια με 1 πελατη καθε 5 λεπτα και ολοι εχουν φυγει χαλκιδικη :cry: . [τι ωραιο θρεντ]

τωρα που το σκεφτομαι

πρεπει να βρω μεταφορικο μεσο για το νησι απεναντι

[ΕΥΒΟΙΑ]

Δημοσ.

Το ραμφος δεν θυμιζει παπια, τι ειναι; Και που βγηκε η φωτο;

δεν είναι πάπια.....εδώ το λένε "Tuffetto" (Tachybaptus ruficollis) στα Ελληνικά δηστυχώς δεν μπορώ να σας το μεταφράσω....

η φώτο είναι από(Lat, Lon): 45°26'31.80"N, 12°22'30.63"E

Δημοσ.

δεν είναι πάπια.....εδώ το λένε "Tuffetto" (Tachybaptus ruficollis) στα Ελληνικά δηστυχώς δεν μπορώ να σας το μεταφράσω....

η φώτο είναι από(Lat, Lon): 45°26'31.80"N, 12°22'30.63"E

καλά το κατάλαβα ότι ειναι προιστορικό θηρίο!

Δημοσ.

take it like a man...

τωρα που το σκεφτομαι

πρεπει να βρω μεταφορικο μεσο για το νησι απεναντι

[ΕΥΒΟΙΑ]

Έχουμε και γέφυρα ρε.

Δημοσ.

Βίντοου, κλέβεις, αυτή την έχεις ξαναβάλει.

Φτου , με κατάλαβες :mrgreen:

Nice!

Καμμια σχεση με το αβαταρ η με black widow :P

Thanks , το avatar φέρνει πιο πολύ προς το φυσικό μου. Το ψήνω να τα βάψω κόκκινα αλλά θα πρέπει να στοκάρομαι μετά για να μη μοιάζω σαν φάντασμα.

Δημοσ.

Να θυμάσαι ποιος ήταν ο μοναδικός που σε καταλάβαινε αλλά δεν έβαλες ποτέ στη ζωή σου. Μανίτσα μου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...