Προς το περιεχόμενο

Τα μέλη του Insomnia με photo τους (Part 1)

kattistt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω γινει τοσες φορες ρομπα με αυτα που εχω πει στο φορουμ,που το να με αναγνωριζεται κιολας στον δημοσιο βιο δεν θα με βοηθησει κ τρομερα,ειδικα απο την στιγμη που δεν γνωριζω κανεναν προσωπικα απο εδω.Για την ιστορια παντως ειχα βαλει παλια κλεφτα μερικες,οι παλιοτεροι ισως θυμουνται.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλά κάνει, απ' το να πάει σαν τη Diana.

Μην τον ακουτε,ζηλευει που ειμαι πιο παιδαρας απο εκεινον.Κοινοι θνητοι αγαπη μου..ποτε μου δεν τους ειχα σε υποληψη

Τόξο πότε έρχεσαι Ελλάδα και πόσο θα μείνεις? Εγώ την άλλη εβδομάδα κάνω απόβαση στο τοξοβολικό νησί των Κυκλάδων :P

Κάτσε θα γελάσουμε βλέπω να πίνουμε καφέ στο super paradise στο τέλος lol

Εντωμεταξυ να πουμε το θανατηφορο πρασινο ματι του Ελευσινιωτη δεν το σχολιασε κανεις,παμε καλα δλδ?Λοιπον επειδη εγω ενδιαφερομαι ειλικρινα για τις γνωσεις κ την προοδο των Ινσομνιακς,ο καφες που με ειχε προσκαλεσει περισυ ο Chill για να του εξηγησω τα κλιματολογικα/μετεωρολογικα της Ελευσινας,πρεπει να γινει το συντομοτερο δυνατον.Διαπιστωνω κενα μεγαλα.

ΥΓ.Φερε κ το φιλαρακι σου τον Ερωδιο που ειδα το σκληρο γενια λουκ του στα χιονια.Εχουμε μεγαλα κενα κ εκει δυστυχως...

Θανατηφόρα ναι, καταγάλανα δε. Δεν πάει πιο γαλάζιο, μάλλον φταίει ο φωτισμός και η πολύ σαμπούκα :lol:

Κατά τα άλλα με φοβίζεις....άμα πάμε για καφέ σε full public μέρος xaxa :P

Αφήστε τις πουστιές

Photo για να γλιτώσω το ban. :D Είναι λίγο παλιά βέβαια, αλλά δε μαμιέται.

43806500.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...