florevil Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 @Τοξοβολος_Uk Εχεις καιρο να μπεις δεν σε εχω δει τελευταια δεν θα βαλεις καμια pic ? ;P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Εχω γινει τοσες φορες ρομπα με αυτα που εχω πει στο φορουμ,που το να με αναγνωριζεται κιολας στον δημοσιο βιο δεν θα με βοηθησει κ τρομερα,ειδικα απο την στιγμη που δεν γνωριζω κανεναν προσωπικα απο εδω.Για την ιστορια παντως ειχα βαλει παλια κλεφτα μερικες,οι παλιοτεροι ισως θυμουνται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Nαι ειχε βαλει μια για 7 δευτερολεπτα και μια για 9. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Καλά κάνει, απ' το να πάει σαν τη Diana. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Καλά κάνει, απ' το να πάει σαν τη Diana. Μην τον ακουτε,ζηλευει που ειμαι πιο παιδαρας απο εκεινον.Κοινοι θνητοι αγαπη μου..ποτε μου δεν τους ειχα σε υποληψη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Τόξο πότε έρχεσαι Ελλάδα και πόσο θα μείνεις? Εγώ την άλλη εβδομάδα κάνω απόβαση στο τοξοβολικό νησί των Κυκλάδων Κάτσε θα γελάσουμε βλέπω να πίνουμε καφέ στο super paradise στο τέλος lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Εδω ειμαι,2 βδομαδες πλεον κ θα μεινω μεχρι τελη του μηνα ,εχω φερει κ τον αλλον πακετο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 ΜΗΝ ΣΠΑΜΑΡΕΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΑΝΤΗΛΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Εντωμεταξυ να πουμε το θανατηφορο πρασινο ματι του Ελευσινιωτη δεν το σχολιασε κανεις,παμε καλα δλδ?Λοιπον επειδη εγω ενδιαφερομαι ειλικρινα για τις γνωσεις κ την προοδο των Ινσομνιακς,ο καφες που με ειχε προσκαλεσει περισυ ο Chill για να του εξηγησω τα κλιματολογικα/μετεωρολογικα της Ελευσινας,πρεπει να γινει το συντομοτερο δυνατον.Διαπιστωνω κενα μεγαλα. ΥΓ.Φερε κ το φιλαρακι σου τον Ερωδιο που ειδα το σκληρο γενια λουκ του στα χιονια.Εχουμε μεγαλα κενα κ εκει δυστυχως... Θανατηφόρα ναι, καταγάλανα δε. Δεν πάει πιο γαλάζιο, μάλλον φταίει ο φωτισμός και η πολύ σαμπούκα Κατά τα άλλα με φοβίζεις....άμα πάμε για καφέ σε full public μέρος xaxa Αφήστε τις πουστιές Photo για να γλιτώσω το ban. Είναι λίγο παλιά βέβαια, αλλά δε μαμιέται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikosgiann Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 να βαλω κ γω...απλα να μου πεις αν μετραω τιποτα τοξοβολε... με τους κολητους μονοημερη στο York Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Στρασβούργο είναι η κάτω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikosgiann Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Στρασβούργο είναι η κάτω; York, UK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsioudiver Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 να βαλω κ γω...απλα να μου πεις αν μετραω τιποτα τοξοβολε... Ρε συ, ποιος ειναι αυτός στα δεξιά σου;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Ποιος είναι αυτός δίπλα στο Νίκο φάση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Ποιος είναι αυτός δίπλα στο Νίκο φάση. ο.0 αληθεια κανεις πως δεν τον ξερεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις