kika1 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 ε βρε pyro κανε αλλη μια ελευθερη πτωση και αυτη τη φορα να χαμογελας!
pyro Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 με τα 60ευρώ που έχει για μένα η πτώση εδώ στην Ελλάδα δεν με βλέπω για πολλες...και, technically speaking, ειναι parachuting, δεν είμαι ακόμι σε ελεύθερη πτώση!
Thisamenis Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Μπράβο wizzy έπεσες Διάνα. Η παραλία είναι στην Κεφαλλονιά και λέγεται Πλατειά Άμμος (καμία σχέση με τον πλατύ γυαλό). Είναι κοντά στη μονή Κηπουραίων ή αλλιώς Κηπουρια από την πλευρά του Ληξουρίου και βορειότερα προς Πετανούς. Ένα μόνο κακό έχει. Για να πας στην παραλία πρέπει να κατέβεις γύρω στα 300 απότομα σκαλάκια. Δεν είναι επικίνδυνο, μόνο λίγο κουραστικό, αλλά αξίζει 'Εχω φυρήσει παραλίες και Ρόδο αλλά πολύ περισσότερο Κρήτη, αλλά την πλατειά άμμο την έχω λάτρέψει.
kika1 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 τι ειναι "φυρήσει"? ελα μωρε τι ειναι 300 σκαλακια κανεις και σωμα πριν κατεβεις!
Thisamenis Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Πάρτε και μία άποψη από τα βοτσαλάκια. Έχετε υπόψη σας πως δεν είναι βρεγμένα. Απλά γυαλίζουν
Thisamenis Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Για μένα δεν είναι τίποτα 300 σκαλάκια αλλά είχα δει έναν μια φορά που μόλις ανέβηκε πάνω, μετά το μπάνιο, ήταν τέζα από την ζέστη και την κούραση και η κοπέλα του, του έκανε αέρα και έψαχνε να βρει νερό. Τα παιξε ο τύπος (ήθελε να κάνει μαγκιές να τα ανεβει μονομιάς και γρήγορα LOL)
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Υπενθυμίζω στα μέλη ότι το παρόν θέμα είναι αφιερωμένο στις φωτογραφίες των μελών. Η ενότητα Μπλα-Μπλα είναι ανοικτή για να δημιουργήσετε νέο θέμα και να μιλήσετε για διακοπές, βοτσαλάκια και όλα τα σχετικά. Aς μην καταστρέψουμε το παρόν θέμα...
morpheas2 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Στις 27 του μηνός κλείνω τα 12...Why? Τόσο πολύ φαίνεται?:neutral: Δεν ειναι το οτι φενεται... Μπραβο παντως.. δνε υπαρχουν και πολλα κοριτσια στη ηλικα σου που να ασχολουντε με αυτα τα πραγματα :-D !!! Αντε και καλως ηρθες :-D !!!!!!!
Nagini's poison Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 ^Ευχαριστώ...Αλλά άμα είχες αδερφό σαν το δικό μου θα καταλάβαινες..=p
xartial Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 ασχετο ισως, αλλα η κοπελα στα δεξια οπως βλεπουμε τη φωτο, με τα καστανα μαλλια, εχει πολυ ωραια φρυδια. δεν κανω πλακα, σοβαρα το λεω!!!
Thisamenis Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 ασχετο ισως, αλλα η κοπελα στα δεξια οπως βλεπουμε τη φωτο, με τα καστανα μαλλια, εχει πολυ ωραια φρυδια. δεν κανω πλακα, σοβαρα το λεω!!! μόνο ωραία φρύδια έχει ρε μαν!Αμ τα χείλη της πάνε πίσω;;; ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις