status Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 να με και εγω σε εντελως τυχαια στιγμη. :mrgreen: :mrgreen: Now that's an uggly pussy φσδδφσδγσφγφσδγφδσγσφδ
gatokoritso Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Now that's an uggly pussy φσδδφσδγσφγφσδγφδσγσφδ τι να γινει δεν ειμαστε ολες ομορφιες..
giorgos147 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Now that's an uggly pussy φσδδφσδγσφγφσδγφδσγσφδ Σταμάτα να πειράζεις το κορίτσι ρε. Έχει και όμορφα πατούσια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Σταμάτα να πειράζεις το κορίτσι ρε. Έχει και όμορφα πατούσια. ποδόλαγνος και κτηνοβάτης? nice...
giorgos147 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 ποδόλαγνος και κτηνοβάτης? nice... Τελικά με βοηθάτε να βρω τον εαυτό μου εδώ μέσα.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Εντωμεταξυ να πουμε το θανατηφορο πρασινο ματι του Ελευσινιωτη δεν το σχολιασε κανεις,παμε καλα δλδ?Λοιπον επειδη εγω ενδιαφερομαι ειλικρινα για τις γνωσεις κ την προοδο των Ινσομνιακς,ο καφες που με ειχε προσκαλεσει περισυ ο Chill για να του εξηγησω τα κλιματολογικα/μετεωρολογικα της Ελευσινας,πρεπει να γινει το συντομοτερο δυνατον.Διαπιστωνω κενα μεγαλα. ΥΓ.Φερε κ το φιλαρακι σου τον Ερωδιο που ειδα το σκληρο γενια λουκ του στα χιονια.Εχουμε μεγαλα κενα κ εκει δυστυχως...
apd453 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 ...ο καφες που με ειχε προσκαλεσει περισυ ο Chill για να του εξηγησω τα κλιματολογικα/μετεωρολογικα της Ελευσινας,πρεπει να γινει το συντομοτερο δυνατον.... Ήταν που ήταν στραβό το κλίμα, τον έφαγε και ο chill.
pournaras Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Ήταν που ήταν στραβό το κλίμα, τον έφαγε και ο chill. Μιλας με γριφους γεροντα...
apd453 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μιλας με γριφους γεροντα... Δε με αφήνουν να εκφραστώ ελεύθερα τέκνο μου.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Ο Τσιλ ειναι ντουρος,το θεμα ειναι να μην ειναι για πολυ
chill Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Εντωμεταξυ να πουμε το θανατηφορο πρασινο ματι του Ελευσινιωτη δεν το σχολιασε κανεις,παμε καλα δλδ?Λοιπον επειδη εγω ενδιαφερομαι ειλικρινα για τις γνωσεις κ την προοδο των Ινσομνιακς,ο καφες που με ειχε προσκαλεσει περισυ ο Chill για να του εξηγησω τα κλιματολογικα/μετεωρολογικα της Ελευσινας,πρεπει να γινει το συντομοτερο δυνατον.Διαπιστωνω κενα μεγαλα. ΥΓ.Φερε κ το φιλαρακι σου τον Ερωδιο που ειδα το σκληρο γενια λουκ του στα χιονια.Εχουμε μεγαλα κενα κ εκει δυστυχως... Θανατηφόρα ναι, καταγάλανα δε. Δεν πάει πιο γαλάζιο, μάλλον φταίει ο φωτισμός και η πολύ σαμπούκα Κατά τα άλλα με φοβίζεις....άμα πάμε για καφέ σε full public μέρος xaxa
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Γαλανα λοιπον.Τι πρασινα,τι γαλανα να πουμε,ολα τα ευρω ειναι κ τα δυο.Για τον καφε δυστυχως θα πρεπει να επιμεινω σε κατ ιδιαν συναντηση.Ξερεις τι περιπτωσαρα ειναι η κλιματολογια της Ελευσινας?Αστα εχει πολυ διαβασμα κ θα χρειαστεις ιδιαιτερα
FilipposMD Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Είναι αυτό που λένε, "πρέπει να στρώσειςστήσεις κώλο για να το μάθεις το αντικείμενο".
Προτεινόμενες αναρτήσεις