Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να με και εγω σε εντελως τυχαια στιγμη.

gatokoritso.jpg

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Now that's an uggly pussy :P

φσδδφσδγσφγφσδγφδσγσφδ

• Super Moderators
Δημοσ.

Σταμάτα να πειράζεις το κορίτσι ρε. Έχει και όμορφα πατούσια. :wub:

ποδόλαγνος και κτηνοβάτης? nice... :P

Δημοσ.

Εντωμεταξυ να πουμε το θανατηφορο πρασινο ματι του Ελευσινιωτη δεν το σχολιασε κανεις,παμε καλα δλδ?Λοιπον επειδη εγω ενδιαφερομαι ειλικρινα για τις γνωσεις κ την προοδο των Ινσομνιακς,ο καφες που με ειχε προσκαλεσει περισυ ο Chill για να του εξηγησω τα κλιματολογικα/μετεωρολογικα της Ελευσινας,πρεπει να γινει το συντομοτερο δυνατον.Διαπιστωνω κενα μεγαλα.

ΥΓ.Φερε κ το φιλαρακι σου τον Ερωδιο που ειδα το σκληρο γενια λουκ του στα χιονια.Εχουμε μεγαλα κενα κ εκει δυστυχως...

Δημοσ.

...ο καφες που με ειχε προσκαλεσει περισυ ο Chill για να του εξηγησω τα κλιματολογικα/μετεωρολογικα της Ελευσινας,πρεπει να γινει το συντομοτερο δυνατον....

Ήταν που ήταν στραβό το κλίμα, τον έφαγε και ο chill.

Δημοσ.

Εντωμεταξυ να πουμε το θανατηφορο πρασινο ματι του Ελευσινιωτη δεν το σχολιασε κανεις,παμε καλα δλδ?Λοιπον επειδη εγω ενδιαφερομαι ειλικρινα για τις γνωσεις κ την προοδο των Ινσομνιακς,ο καφες που με ειχε προσκαλεσει περισυ ο Chill για να του εξηγησω τα κλιματολογικα/μετεωρολογικα της Ελευσινας,πρεπει να γινει το συντομοτερο δυνατον.Διαπιστωνω κενα μεγαλα.

ΥΓ.Φερε κ το φιλαρακι σου τον Ερωδιο που ειδα το σκληρο γενια λουκ του στα χιονια.Εχουμε μεγαλα κενα κ εκει δυστυχως...

Θανατηφόρα ναι, καταγάλανα δε. Δεν πάει πιο γαλάζιο, μάλλον φταίει ο φωτισμός και η πολύ σαμπούκα :lol:

Κατά τα άλλα με φοβίζεις....άμα πάμε για καφέ σε full public μέρος xaxa :P

Δημοσ.

Γαλανα λοιπον.Τι πρασινα,τι γαλανα να πουμε,ολα τα ευρω ειναι κ τα δυο.Για τον καφε δυστυχως θα πρεπει να επιμεινω σε κατ ιδιαν συναντηση.Ξερεις τι περιπτωσαρα ειναι η κλιματολογια της Ελευσινας?Αστα εχει πολυ διαβασμα κ θα χρειαστεις ιδιαιτερα :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...