EstellePr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 οκ μη κοροιδεψετε Δε βρίσκω ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ λόγο για κοροϊδία. Μα ούτε έναν? Κλουκλάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Γιατί να κοροϊδέψουμε ρε? Εδώ ο άλλος παραπάνω χορεύει Ρουβά και δεν έχει φάει το δούλεμα της αρκούδας ακόμα, εσύ που είσαι και σοβαρός θα το φας? ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΡΟΥΒΑΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δε βρίσκω ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ λόγο για κοροϊδία. Μα ούτε έναν? Κλουκλάκι. Να τα μας.... ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΡΟΥΒΑΣ Χαχαχαχαχα. Σκεφτομαι να βαλω και εγω φωτο.αλλα να ειναι σοβαρη φωτο η καμια που ειμαι ζαντα?η καμια που μ@λ@κιζομαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Αυτή που μ@λακίζεσαι παρακαλώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Και τα 3 σε ένα φανταστικό συνδυασμό που μόνο εσύ μπορείς να κάνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 κοριτσάρες του insomnia έχουν τάβλες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΡΟΥΒΑΣ Τη Ζυγούλη γυναίκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DhZou Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Να τα μας.... Χαχαχαχαχα. Σκεφτομαι να βαλω και εγω φωτο.αλλα να ειναι σοβαρη φωτο η καμια που ειμαι ζαντα?η καμια που μ@λ@κιζομαι? Να βάλεις απλά ελπίζω να μη κυριολεκτείς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Χαχαχαχα οχι ρε συ,κατσε καλα. καλα θα βαλω αργοτερα. Edit: εδω που μ@λ@κιζομαι. Εδω που ειμαι ψιλοζαντα. Και εδω η και καλα σοβαρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μόλις την έλαβα στο inbox. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Με το αισθημα: Και στην Ελαφονησο πριν καμια 20αρια μερες (ζηλευετε τριχα ετσι;; ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Χαχαχαχα οχι ρε συ,κατσε καλα. καλα θα βαλω αργοτερα. Edit: εδω που μ@λ@κιζομαι. Πω πω φιλαρακι, τη δυσκολεψαν πολυ τη μαλακια, πανε οι καλες οι εποχες που απλας κοιταγες τσοντες... Αντε και μια δικη μου, παρεα με τον πρεσβυτερο, πασχα στο χωριο, λιγο πριν πελεκησουμε το αρνι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Πω πω φιλαρακι, τη δυσκολεψαν πολυ τη μαλακια, πανε οι καλες οι εποχες που απλας κοιταγες τσοντες... Χαχαχα αστα να πανε.την ουρα δεν την ειδες πισω πως εχει τσιτωσει???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Γουστάρω που το θεματάκι είναι πάλι ανοιχτό. Kudos στην Luci Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Χαχαχα αστα να πανε.την ουρα δεν την ειδες πισω πως εχει τσιτωσει???? Πες μου οτι δεν ειναι αυτο που φανταζομαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις