Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
χααχχαχχχααχαχαχ

τελείως καλοπροαίρετα dalton85, μοιάζεις στη γκριμάτσα σου με τον Ρος απ τα φιλαράκια!

Καλα αστο δεν ειστε ουτε οι πρωτοι ουτε οι τελευταιοι που μου το λετε αυτο.Οταν ειδικα εκοψα και το μουσι λενε ημουν ιδιος.Αλλλα χωρις μουσι ειμαι πολυ παιδικοφατσα γενικα. Ατομα που με ξερουν μετα το λυκειο 1,2 φορες που το ειχα κοψη την πρωτη φορα που με ειδαν χωρις σκασαν στα γελιο. Αλλοι μου εχουν πει οτι μοιαζω με τον Petrucci απο Dream Theater. Γενικα εχω καπως χαρακτηριστικη φατσα γιατι μου λενε ατομα που δεν ξερω οτι καπου με εχουν ξαναδει.

PS.:Για την photo της κοπελιας εκανα πλακα. Ηθελα απλα να βαλω μια γελοια photo και ετυχε η στιγμη

Δημοσ.
x0a0xa καλός ήρθες τα κάγκελα σε κάνουν να θυμίζεις λίγο στην σαμαρά ;)

Φχαριστώ, αλλά δεν πρόκειται να την δω την ταινία!! :P

καλησπερα, καλως ηρθες

Σε ποια φυλακη ακριβως εισαι για να μην περασω ? :mrgreen: :mrgreen:

Καλησπέρα, ευχαριστώ, στο σπίτι της γιαγιάς μου!! :mrgreen:

Mετα απο τετοια photo της καινουργιας μας φορουμιτισας Εμεινα καπως ετσι.

:P

Δημοσ.
Συγνώμη κοπελιά,αλλά πόσο χρονών είσαι:)??

Υ.Γ.Απο απλή περιέργια ρωτάω,δεν είναι τίποτα παραπάνω..;)!

Στις 27 του μηνός κλείνω τα 12...Why? Τόσο πολύ φαίνεται?:neutral:

Δημοσ.
Στις 27 του μηνός κλείνω τα 12...Why? Τόσο πολύ φαίνεται?:neutral:

Αυτό πάει να πει ένα forum για όλες τις ηλικίες. Καλός την κοπελιά και καλό μεγάλωμα:mrgreen:

• Moderators
Δημοσ.

Μακραν η μικροτερη εδω!!

Εγω το 2005 που γραφτηκα ημουν 15... :P Χαχαχ!!

Δημοσ.

^Σε όλα τα φόρουμς η μικρότερη είμαι..:mrgreen: :mrgreen: (εκτός από 1 που είμαστε τέσσερις 12 χρονών με διαφορά κάτι μηνών είμαι κάπου στη μέση..:P )

Αυτό πάει να πει ένα forum για όλες τις ηλικίες. Καλός την κοπελιά και καλό μεγάλωμα:mrgreen:

Ευχαριστώ, ευχαριστώ.. :P :p :P

• Moderators
Δημοσ.

Αντε, καλως σε δεχτηκαμε, πέρνα και απο το Hardware Section να σε μαθουμε τιποτα (ή να μας μαθεις εσυ ;) )

Δημοσ.
Γεια σας, είμαι νέο μέλος..=)) Είπα να ξεφτιλιστώ από την πρώτη μέρα..=p

64564222kl5.jpg

Μοιάζω αλήθεια με την πρωταγωνίστρια του The Ring?????

σωσιας κανονικος.

Δημοσ.

αντε...ας βάλω κι εγω....

σχετικά πρόσφατη....ευχαριστώ θερμά τον φωτογράφο (AFANIS_)....για την υπομονή του!!!

post-59454-129062946353_thumb.jpg

Δημοσ.

Καλα αφου μεγλαωσε ηπ αρεα γιατι δεν μαζευομαστε ολοι για καφε? Να γιννουν κανα 2-3 συναντησεις τωρα το καλοκαιρι..

Δημοσ.
Καλα αφου μεγλαωσε ηπ αρεα γιατι δεν μαζευομαστε ολοι για καφε? Να γιννουν κανα 2-3 συναντησεις τωρα το καλοκαιρι..

καλεσε και μια διμοιρια ματ.

Δημοσ.

Άντε επειδή ζήλεψα,έβαλα κι εγώ μία φώτογραφία που την έχω τραβήξει πάνω από την καλύτερη παραλία που έχω πάει ποτέ.

post-13547-129062946362_thumb.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...