dalton85 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 χααχχαχχχααχαχαχτελείως καλοπροαίρετα dalton85, μοιάζεις στη γκριμάτσα σου με τον Ρος απ τα φιλαράκια! Καλα αστο δεν ειστε ουτε οι πρωτοι ουτε οι τελευταιοι που μου το λετε αυτο.Οταν ειδικα εκοψα και το μουσι λενε ημουν ιδιος.Αλλλα χωρις μουσι ειμαι πολυ παιδικοφατσα γενικα. Ατομα που με ξερουν μετα το λυκειο 1,2 φορες που το ειχα κοψη την πρωτη φορα που με ειδαν χωρις σκασαν στα γελιο. Αλλοι μου εχουν πει οτι μοιαζω με τον Petrucci απο Dream Theater. Γενικα εχω καπως χαρακτηριστικη φατσα γιατι μου λενε ατομα που δεν ξερω οτι καπου με εχουν ξαναδει. PS.:Για την photo της κοπελιας εκανα πλακα. Ηθελα απλα να βαλω μια γελοια photo και ετυχε η στιγμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nagini's poison Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 x0a0xa καλός ήρθες τα κάγκελα σε κάνουν να θυμίζεις λίγο στην σαμαρά Φχαριστώ, αλλά δεν πρόκειται να την δω την ταινία!! καλησπερα, καλως ηρθες Σε ποια φυλακη ακριβως εισαι για να μην περασω ? :mrgreen: Καλησπέρα, ευχαριστώ, στο σπίτι της γιαγιάς μου!! Mετα απο τετοια photo της καινουργιας μας φορουμιτισας Εμεινα καπως ετσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morpheas2 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Συγνώμη κοπελιά,αλλά πόσο χρονών είσαι?? Υ.Γ.Απο απλή περιέργια ρωτάω,δεν είναι τίποτα παραπάνω..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nagini's poison Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Συγνώμη κοπελιά,αλλά πόσο χρονών είσαι?? Υ.Γ.Απο απλή περιέργια ρωτάω,δεν είναι τίποτα παραπάνω..! Στις 27 του μηνός κλείνω τα 12...Why? Τόσο πολύ φαίνεται?:neutral: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalton85 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Στις 27 του μηνός κλείνω τα 12...Why? Τόσο πολύ φαίνεται?:neutral: Αυτό πάει να πει ένα forum για όλες τις ηλικίες. Καλός την κοπελιά και καλό μεγάλωμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Moderators Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Μακραν η μικροτερη εδω!! Εγω το 2005 που γραφτηκα ημουν 15... Χαχαχ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nagini's poison Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 ^Σε όλα τα φόρουμς η μικρότερη είμαι.. :mrgreen: (εκτός από 1 που είμαστε τέσσερις 12 χρονών με διαφορά κάτι μηνών είμαι κάπου στη μέση.. ) Αυτό πάει να πει ένα forum για όλες τις ηλικίες. Καλός την κοπελιά και καλό μεγάλωμα Ευχαριστώ, ευχαριστώ.. :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Moderators Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Αντε, καλως σε δεχτηκαμε, πέρνα και απο το Hardware Section να σε μαθουμε τιποτα (ή να μας μαθεις εσυ ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Γεια σας, είμαι νέο μέλος..=)) Είπα να ξεφτιλιστώ από την πρώτη μέρα..=p Μοιάζω αλήθεια με την πρωταγωνίστρια του The Ring????? σωσιας κανονικος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AFANIS_ Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 αντε...ας βάλω κι εγω.... σχετικά πρόσφατη....ευχαριστώ θερμά τον φωτογράφο (AFANIS_)....για την υπομονή του!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Καλα αφου μεγλαωσε ηπ αρεα γιατι δεν μαζευομαστε ολοι για καφε? Να γιννουν κανα 2-3 συναντησεις τωρα το καλοκαιρι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Καλα αφου μεγλαωσε ηπ αρεα γιατι δεν μαζευομαστε ολοι για καφε? Να γιννουν κανα 2-3 συναντησεις τωρα το καλοκαιρι.. καλεσε και μια διμοιρια ματ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 οπωσδήποτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thisamenis Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Άντε επειδή ζήλεψα,έβαλα κι εγώ μία φώτογραφία που την έχω τραβήξει πάνω από την καλύτερη παραλία που έχω πάει ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N1ghtW0lf Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 ρε φιλε που ειναι αυτη η παραλια να παω και εγω???????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις