gatokoritso Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Mπα, εχω ηδη στο facebook αρκετες, δεν εχω τετοιο κομπλεξ τοτε prove it Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Mπα, εχω ηδη στο facebook αρκετες, δεν εχω τετοιο κομπλεξ Και πως αντέχεις, δε γεμίζεις friend request; Πρέπει κάθε μέρα να 'ναι μαρτύριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saya Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 "Αχ, παρακαλέστε με λίγο." Γιατι ;εσενα τι σε νοιαζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Α ρε Πανο, τρελο αγορι Θσ ανεβαζα και εγω φωτο μου αλλα φοβαμαι οτι θα γεμισει το inbox μου με πμ :P Marrias photoz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marria Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Και πως αντέχεις, δε γεμίζεις friend request; Πρέπει κάθε μέρα να 'ναι μαρτύριο. Aπλο ειναι, επιλεγω ποιους θα κανω φιλους και οι φοτο εμφανιζονται μονο σε οσους ειναι στη λιστα φιλων Tι σε πειραξε ομως τοσο πολυ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Tι σε πειραξε ομως τοσο πολυ ? Ζηλευει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saya Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Εγω πριν πλακα εκανα ,Μαρρια αν σου αρεσει ο Λουσι ,δικος σου . :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marria Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Εγω πριν πλακα εκανα ,Μαρρια αν σου αρεσει ο Λουσι ,δικος σου . :-D Eλεος !!!!!!!!!!! Με εκανες και γελασα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μαρία, αν δεν καταλαβαίνεις τι ακριβώς πάει στραβά στο "δε βάζω φώτο γιατί θα γεμίσω προσωπικά μηνύματα", ειλικρινά, πόσταρε. Ίσως ανακαλύψεις πως τα προσωπικά μηνύματα είναι από τους λίγους διαθέσιμους τρόπους που έχεις για να γεμίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marria Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μαρία, αν δεν καταλαβαίνεις τι ακριβώς πάει στραβά στο "δε βάζω φώτο γιατί θα γεμίσω προσωπικά μηνύματα", ειλικρινά, πόσταρε. Ίσως ανακαλύψεις πως τα προσωπικά μηνύματα είναι από τους λίγους διαθέσιμους τρόπους που έχεις για να γεμίσεις. Toτε και εσυ θα πρεπει να καταλαβεις ποτε κανω πλακα και ποτε οχι Γιατι προφανως το ειπα για να κανω πλακα με τον Πανο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 ελα επειδη το παμε παλι για official offtopic. παιρνω το θαρος και κανω ποστ, απολογουμενος για το gay του θεματος αλλα ηταν η μονη ευκαιρη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Α γειά σου, παραλίγο να πήξουμε στα λεοντόκαρδα σχόλια. +1 από εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
florevil Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μαρρια να υποθεσω οτι εισαι 17 ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Ρε, μην το συνεχίζετε. Σε λιγο το θρεντ θα γίνει "Τα μέλη του Insomnia με φωτό τους - NOT" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μαρία, αν δεν καταλαβαίνεις τι ακριβώς πάει στραβά στο "δε βάζω φώτο γιατί θα γεμίσω προσωπικά μηνύματα", ειλικρινά, πόσταρε. Ίσως ανακαλύψεις πως τα προσωπικά μηνύματα είναι από τους λίγους διαθέσιμους τρόπους που έχεις για να γεμίσεις. τι είπες ρε τεράστιε ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις