Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mπα, εχω ηδη στο facebook αρκετες, δεν εχω τετοιο κομπλεξ :)

Και πως αντέχεις, δε γεμίζεις friend request; Πρέπει κάθε μέρα να 'ναι μαρτύριο.

Δημοσ.

Α ρε Πανο, τρελο αγορι :P

Θσ ανεβαζα και εγω φωτο μου αλλα φοβαμαι οτι θα γεμισει το inbox μου με πμ :P :P :P

about-to-fail-cat-jump1.jpg

Marrias photoz :D :P

Δημοσ.

Και πως αντέχεις, δε γεμίζεις friend request; Πρέπει κάθε μέρα να 'ναι μαρτύριο.

Aπλο ειναι, επιλεγω ποιους θα κανω φιλους και οι φοτο εμφανιζονται μονο σε οσους ειναι στη λιστα φιλων :)

Tι σε πειραξε ομως τοσο πολυ ? :)

Δημοσ.

Εγω πριν πλακα εκανα ,Μαρρια αν σου αρεσει ο Λουσι ,δικος σου . :-D :-D

Eλεος !!!!!!!!!!! Με εκανες και γελασα :P

Δημοσ.

Μαρία, αν δεν καταλαβαίνεις τι ακριβώς πάει στραβά στο "δε βάζω φώτο γιατί θα γεμίσω προσωπικά μηνύματα", ειλικρινά, πόσταρε. Ίσως ανακαλύψεις πως τα προσωπικά μηνύματα είναι από τους λίγους διαθέσιμους τρόπους που έχεις για να γεμίσεις.

Δημοσ.

Μαρία, αν δεν καταλαβαίνεις τι ακριβώς πάει στραβά στο "δε βάζω φώτο γιατί θα γεμίσω προσωπικά μηνύματα", ειλικρινά, πόσταρε. Ίσως ανακαλύψεις πως τα προσωπικά μηνύματα είναι από τους λίγους διαθέσιμους τρόπους που έχεις για να γεμίσεις.

Toτε και εσυ θα πρεπει να καταλαβεις ποτε κανω πλακα και ποτε οχι :) Γιατι προφανως το ειπα για να κανω πλακα με τον Πανο :)

Δημοσ.

ελα επειδη το παμε παλι για official offtopic.

παιρνω το θαρος και κανω ποστ, απολογουμενος για το gay του θεματος αλλα ηταν η μονη ευκαιρη...

dsc05930l.jpg

Δημοσ.

Ρε, μην το συνεχίζετε. Σε λιγο το θρεντ θα γίνει "Τα μέλη του Insomnia με φωτό τους - NOT"

Δημοσ.

τι είπες ρε τεράστιε ;;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...