Lucifer Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Από δω και κάτω, spam n ban. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
florevil Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Σου παρει πιο πολυ το ξανθο απ΄ το μαυρο (το 'χα δει στο βιντεακι). Thanks λεω να κανω μερικες τουφες γαλαζιες @evabb χαχα δικιο εχεις εσυ εχεις βαλει pic ? :$ xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Thanks λεω να κανω μερικες τουφες γαλαζιες @evabb χαχα δικιο εχεις εσυ εχεις βαλει pic ? :$ xD παλια αλλα τις κατεβασα γτ καποιοι φροντιζαν να τις κολλανε σε ολα τα θρεντς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
florevil Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 παλια αλλα τις κατεβασα γτ καποιοι φροντιζαν να τις κολλανε σε ολα τα θρεντς. Οοο :$ ωραιο thread παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Thanks λεω να κανω μερικες τουφες γαλαζιες Όχι ρε, μια χαρά είναι το μαλλί σου , όντως σου πάει καλύτερα το ξανθό. Εγώ σκέφτομαι να βάψω κόκκινα τα επάνω γιατί θα φτιάξω μοικάνα αυτές τις μέρες και τότε ίσως ανεβάσω φωτογραφία. Το πρόβλημα είναι ότι με αυτά που έχω γράψει εδώ μέσα είναι κάπως παρακινδυνευμένο να ανεβάσω φωτογραφία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Όχι ρε, μια χαρά είναι το μαλλί σου , όντως σου πάει καλύτερα το ξανθό. Εγώ σκέφτομαι να βάψω κόκκινα τα επάνω γιατί θα φτιάξω μοικάνα αυτές τις μέρες και τότε ίσως ανεβάσω φωτογραφία. Το πρόβλημα είναι ότι με αυτά που έχω γράψει εδώ μέσα είναι κάπως παρακινδυνευμένο να ανεβάσω φωτογραφία. Χεστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Χεστη Άμα είχες δει αυτά που έχω δει εγώ δεν θα το έλεγες. Το ξέρεις πως τα Ελληνικά site/forums που μαζεύουν νεολαία , φοιτητόκοσμο και έτσι παρακολουθούνται από τσέους για ντρόγκια ? Και για να μην βγαίνουμε offtopic θα ανεβάσω φωτογραφία soon., μάλλον όταν φτιάξω το μαλλί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
florevil Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Χαχα εγω προσεχω επειδη πολυ ευκολα μπορει να με βρει καποιος... (δεν με νοιαζει κιολας )Αλλα σιγα ρε μια φωτογραφια θα βαλΛεις θελω να το δω παντως μπας και μου δωσεις καμια ιδεα Edit: μονο μια μικρη γαλαζια τουφα θελω να κανω κοντα στο αυτι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Άμα είχες δει αυτά που έχω δει εγώ δεν θα το έλεγες. Το ξέρεις πως τα Ελληνικά site/forums που μαζεύουν νεολαία , φοιτητόκοσμο και έτσι παρακολουθούνται από τσέους για ντρόγκια ? Και αλλοι μιλησανε για αυτα Αν μιλας μονο δεν σου κανει κανεις τπτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Χωρίς μάσκα στο meeting των insomniacs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Aυτην φορας και στο Συνταγμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Χωρίς μάσκα στο meeting των insomniacs Απλά να πω ότι πίσω από την μάσκα κρύβεται ένα ζευγάρι γαλανών ματιών.....ΛΥΣΑΞΤΕ!!!!!! Αναλαμβάνω το PR σου ναι? Χαχα ))))))))) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Aυτην φορας και στο Συνταγμα? Όχι, αλλά την επόμενη φορά θα την φορέσω με το κράνος και την fullface του snowboard μετά από αυτά που έφαγα την Τρίτη που κατέβηκα μόνο με γυαλιά ηλίου και κόντεψα να φύγω γονατιστός από εκεί. Κάπως έτσι δηλαδή: Απλά να πω ότι πίσω από την μάσκα κρύβεται ένα ζευγάρι γαλανών ματιών.....ΛΥΣΑΞΤΕ!!!!!! Αναλαμβάνω το PR σου ναι? Χαχα ))))))))) Αν είναι έτσι, θα σου φέρω τη sleepy για να σε ξεπληρώσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Kάντε τη σύνθεση στο φώτοσοπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Φαϊ (κανα δυο χρονια πριν) Συλος Εγω (ελεγχοντας τον timer του κινητου. Δεν παιζουν φιλτρα, απλα κακος φωτογραφος) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις