Προς το περιεχόμενο

Τα μέλη του Insomnia με photo τους (Part 1)

kattistt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

φαε παραπανω, πλακωσου στο φαι, ριξε αγκυρα στον καναπε, κατι κανε αλλα βαλε κανα κιλο.

θυμηστε μου αυριο να βαλω μια σοβαρη μου φωτο :-D

Από τον Αύγουστο 6 κιλά.

Βάζω τα δυνατά μου. Πίστεψέ με.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ε τι θες τώρα, όλες μοντέλα είναι. Να πούμε για την χλιδογκόμενα τη γιν με την αντιβαρύτητά της; Την γκαρνέλα που αν σε κοιτάξει για πάνω από 2 σεκόντζ πλυμμηρίζεις τα παπούτσια σου λευκά; Τη μοσκίτω που όποιος την είδε να σκύβει, δε ζει μετά το καρδιακό να μας διηγηθεί τι είδε; Την αδερσάηντ που έτσι και δεήσει να αφοσιωθεί γίνεσαι σάλτσα απ' την καύλα; Την λίλιθ που σπάει καρύδια χωρίς καρυοθραύστη; Την φάηερφλαηζ που είναι σα νεράιδα του παραμυθιού; Την κέριντβεν με τα μαστίγιά της; Τη μικρή λουλού με την τσαχπινιά της; Την εστέλε με το τριαξονικό σώμα; ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ.

Ε τι θες τώρα, όλες μοντέλα είναι. Να πούμε για την χλιδογκόμενα τη γιν με την αντιβαρύτητά της; Την γκαρνέλα που αν σε κοιτάξει για πάνω από 2 σεκόντζ πλυμμηρίζεις τα παπούτσια σου λευκά; Τη μοσκίτω που όποιος την είδε να σκύβει, δε ζει μετά το καρδιακό να μας διηγηθεί τι είδε; Την αδερσάηντ που έτσι και δεήσει να αφοσιωθεί γίνεσαι σάλτσα απ' την καύλα; Την λίλιθ που σπάει καρύδια χωρίς καρυοθραύστη; Την φάηερφλαηζ που είναι σα νεράιδα του παραμυθιού; Την κέριντβεν με τα μαστίγιά της; Τη μικρή λουλού με την τσαχπινιά της; Την εστέλε με το τριαξονικό σώμα; ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ.

Κατσε ρε και ειμαι και απο ξενο λαπτοπ και αντε να σβηνω ιστορικο μετα (σαλια)

Παντέλ, αν ήμουν γυναίκα σου το έδινα ρε φίλε.

Παόκι, ωραίος είσαι αλλά ο νότος σε περιμένει με ανοιχτές αγκάλες.

Αδερ, μέσα στην αρνητικότητα όπως πάντα.

Αφου ειμαι ωραιος και ο νοτος με περιμενει...το "αλλα" τι εναντιωνει?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...