Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φαε παραπανω, πλακωσου στο φαι, ριξε αγκυρα στον καναπε, κατι κανε αλλα βαλε κανα κιλο.

θυμηστε μου αυριο να βαλω μια σοβαρη μου φωτο :-D

Από τον Αύγουστο 6 κιλά.

Βάζω τα δυνατά μου. Πίστεψέ με.

• Απαντ. 8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν το εχω ψαξει πολυ το τοπικ γιαυτο και ζηταω παραπομπη στην ποιο ουαου γκομενα του insomnia.Με η χωρις ρουχα.

Δημοσ.

Ε τι θες τώρα, όλες μοντέλα είναι. Να πούμε για την χλιδογκόμενα τη γιν με την αντιβαρύτητά της; Την γκαρνέλα που αν σε κοιτάξει για πάνω από 2 σεκόντζ πλυμμηρίζεις τα παπούτσια σου λευκά; Τη μοσκίτω που όποιος την είδε να σκύβει, δε ζει μετά το καρδιακό να μας διηγηθεί τι είδε; Την αδερσάηντ που έτσι και δεήσει να αφοσιωθεί γίνεσαι σάλτσα απ' την καύλα; Την λίλιθ που σπάει καρύδια χωρίς καρυοθραύστη; Την φάηερφλαηζ που είναι σα νεράιδα του παραμυθιού; Την κέριντβεν με τα μαστίγιά της; Τη μικρή λουλού με την τσαχπινιά της; Την εστέλε με το τριαξονικό σώμα; ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ.

Δημοσ.

Ε τι θες τώρα, όλες μοντέλα είναι. Να πούμε για την χλιδογκόμενα τη γιν με την αντιβαρύτητά της; Την γκαρνέλα που αν σε κοιτάξει για πάνω από 2 σεκόντζ πλυμμηρίζεις τα παπούτσια σου λευκά; Τη μοσκίτω που όποιος την είδε να σκύβει, δε ζει μετά το καρδιακό να μας διηγηθεί τι είδε; Την αδερσάηντ που έτσι και δεήσει να αφοσιωθεί γίνεσαι σάλτσα απ' την καύλα; Την λίλιθ που σπάει καρύδια χωρίς καρυοθραύστη; Την φάηερφλαηζ που είναι σα νεράιδα του παραμυθιού; Την κέριντβεν με τα μαστίγιά της; Τη μικρή λουλού με την τσαχπινιά της; Την εστέλε με το τριαξονικό σώμα; ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ.

Κατσε ρε και ειμαι και απο ξενο λαπτοπ και αντε να σβηνω ιστορικο μετα (σαλια)

Δημοσ.

Παντέλ, αν ήμουν γυναίκα σου το έδινα ρε φίλε.

Παόκι, ωραίος είσαι αλλά ο νότος σε περιμένει με ανοιχτές αγκάλες.

Αδερ, μέσα στην αρνητικότητα όπως πάντα.

Αφου ειμαι ωραιος και ο νοτος με περιμενει...το "αλλα" τι εναντιωνει?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...