Chrisxxx Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 αχαχαχαχαχαχα! τον εδωσες στεγνα η μου φαινεται??? χαχαχαχαχα μπαααααααααααααα ο Αλέκος εχει τακτ... Αλέκο τί κανει η γκομενα, η φουρνάρισα, η διαιτολόγος; :PPP
alexzzz Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 αχαχαχαχαχαχα! τον εδωσες στεγνα η μου φαινεται??? χαχαχαχαχα σους βρε...
selinya_1947 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 σους βρε... :mad: αλεξ ποτε παμε για καφε???
pappous_soulis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 τον εδωσες στεγνα η μου φαινεται??? Μπορεί να νομίζει πως το κάνουμε για προσωπικό μας όφελος, όμως εμείς απλά φροντίζουμε για το καλό του.
PaokToTheBone Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Εσεις πειστηκατε ολοι, εγω περιμενω pic που να διακρινεται καθαρα το νουμερο του cup bra size? ετσι παει...χαλασαν τα μερη εδω μεσα...καποτε λεγαμε για 2 χουφτες στηθος και τωρα το ριξαν στην ποιηση... γεια σου σελλλλλίνια πότε θα πάμε για καφέ; Φίλτατε, η κυρά σου τι κάνει? γεια σου poscaman... ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΠΟΝΤΙΑ;;; πραγματικα κλαιω.... Αν δεν την ειχε προλαβει ο Αλεκος θα εμπαινα και γω στην σειρα...
pappous_soulis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 ΣΟΥΛΙ ποτε παμε για καφε??? Αύριο στις 8 με βολεύει.
selinya_1947 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Αύριο στις 8 με βολεύει. παπου σουλι πολι θα θελα να κανω κατι για σας αλλα ειμαι δεσμευμενη με Αλεξ.Εκτος και αν ακυρωθηκε ο γαμος και δεν ειμαι ενημερη!
alexzzz Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Αλέκο τί κανει η γκομενα, η φουρνάρισα, η διαιτολόγος; :PPP Λογικά και οι 3 καλά είναι...
pappous_soulis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Εκτος και αν ακυρωθηκε ο γαμος και δεν ειμαι ενημερη! Τώρα είσαι. Λογικά και οι 3 καλά είναι...
Toufas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 σελινη, αν εισαι αγορι κατι μπορει να παιξει με αλεκο
PaokToTheBone Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 σελινη, αν εισαι αγορι κατι μπορει να παιξει με αλεκο cruel comment is cruel! αφηστε το spam και κανονιστε meeting...
alexzzz Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 σελινη, αν εισαι αγορι κατι μπορει να παιξει με αλεκο ΟΥΣΤ! και μια σημερινή γιατί εκτροχιαστήκαμε με τα off topic
PaokToTheBone Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 ε τωρα ...θελει η ... να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει... Το iphone4 γιατι επρεπε να ειναι στην foto?
Προτεινόμενες αναρτήσεις