Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μηπως να ανοιγαμε ενα thread "Τα μελη του Insomnia με το Faceboob τους"?

Μπαινουμε στο 2011 σε λιγο. Μια photo δεν ειναι αρκετη.

Fixed .

Δημοσ.

Παιδες εγω παω για υπνο! Τα υπολοιπα αυριο :P Παντως ο Λουσι ηταν πειστικοτατος ....

---------- Προσθήκη στις 00:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:22 ----------

Επειδή πολύ θάρρος πήρε η κοπελιά και απείλησε οτι δε θα ξαναβάλει φωτο,να πω οτι εγώ προτιμώ τις μελαχρινες.

δεν πηρα θαρρος οπως ΔΕΝ ειπα οτι δεν θα ξαναβαλω φωτο :) κ φιλε εγω προτιμω το φυσικο κ ας ειναι οτι χρωμα ειναι! αλλαααα περι ορεξεως!!! νυχτεεεεες!

Δημοσ.
Επειδή πολύ θάρρος πήρε η κοπελιά και απείλησε οτι δε θα ξαναβάλει φωτο,να πω οτι εγώ προτιμώ τις μελαχρινες.

1. λίγα με την κουμπάρα μου

2. μην με κάνεις να γελάω γιατί κοιμούνται τριγύρω μου.:Ρ

Δημοσ.

Πήγαινε ρε απέναντι από τον παιδότοπο.

Άνθρωπος δεν θα είναι εκεί (λέω εγώ τώρα ε)

Δημοσ.

97306734404431593682022.jpg

Δεν βλέπω τα υπόλοιπα post.

Σε παντρέυομαι

wedding-ring-sets2.jpg

Εντιτ: Τώρα είδα τα υπόλοιπα ποστ. Να είμαι η καβάτζα σου;

Δημοσ.
εκλασε η νυφη, σχολασε ο γαμος

Σήμερα, 01:19

επειδη κραταει το στηθος σταθερο για να μην ποναει οταν περπατας-τρεχεις-κινησε. και μια καλη ιδεα ειναι για να μην δει ο καθενας την θηλη σου. οπως επισης τα μαξιλαρακια το κρατανε πιο στητο, για να μην φτασει και στα γονατα στα 30 σου....δεν λεει! χμμμ μαλλον δεν ειναι θεμα κοπμλεξ μονο.....

Πάρ' τα ρε!

Δημοσ.
Π

δεν πηρα θαρρος οπως ΔΕΝ ειπα οτι δεν θα ξαναβαλω φωτο :) κ φιλε εγω προτιμω το φυσικο κ ας ειναι οτι χρωμα ειναι! αλλαααα περι ορεξεως!!! νυχτεεεεες!

Ελα ρε σε πειραζω ..Και ξανθιες μ αρέσουν.Ωστε δεν είναι το φυσικό σου το ξανθό...Φαντάζομαι με το φυσικό σου χρώμα αν είναι καστανό/μάυρο θα είσαι supergirl

Δημοσ.

Πφφφ... Δε πίστεψα πως θα βάλει φωτό και έχασα το dibbs.

ξενέρωσα, τι το χει το 1947 εκεί;;;

Και γω. Μια στην ηλικία μου να μην παίζει ολόκληρο φόρουμ?

Δημοσ.
Ελα ρε σε πειραζω ..Και ξανθιες μ αρέσουν.Ωστε δεν είναι το φυσικό σου το ξανθό...Φαντάζομαι με το φυσικό σου χρώμα αν είναι καστανό/μάυρο θα είσαι supergirl

Τζέησον, τα βάφεις ρα...;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...