ANHLIKOS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Παρανυφακι που θα κρατάει απο το χέρι η νύφη, έχετε?
alexzzz Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Παρανυφακι που θα κρατάει απο το χέρι η νύφη, έχετε? Τώρα πλέον ναι... congrats
status Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 κουμπαρε δυστυχως για σενα διαλεξα φωτο οπου φαινονται μονο τα ματια! αλλα μην ανησυχεις κατι θα δεις απο το νυφικο τα υπολοιπα ειναι του γαμπρου!!! This was only a demo, κατάλαβα αλέκο, στο χειροκίνητο σε κόβω:Ρ ...πού (νόμισες ότι) τα είδες τα βυζαντινά ψηφιδωτά ρε; Το δικό μου το μάτι κόβει και παρθενικούς υμένες άμα λάχει να ουμ:Ρ
Lucifer Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Τώρα που πε υμένες, ας πάω να την πέσω κι εγώ, αύριο θα γίνουν sold out τα ραντεβού. Νύχτες, το νου σας στην πριγκηπέσα.
washcloud Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Το δικό μου το μάτι κόβει και παρθενικούς υμένες άμα λάχει να ουμ:Ρ ...πήγα να σε σώσω, αλλά πας φιρί-φιρί να χάσεις την κουμπαριά, με φαίνεται..... Νύχτες, το νου σας στην πριγκηπέσα. ...εννοείται πως εκεί είναι ο νους μας. Τι Μπιγκμπράδερ και μαλακίες.
ANHLIKOS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Μια χαρα! Εγω θα χεροπιάνω Ο Στατους, θα μπανίζει. Ο Αλεξ θα "κρεμαστεί". Ο Διάολος θα ψέλνει Ο Φρενζυ θα παίζει Ο Νταμπας θα ειναι ο μεθυσμένος συγγενής (που υπάρχει σε ολους τους γάμους) και θα πασαλείφεται με λαρδί σε μια ακρη της εκκλησιάς.... Ο Γουως θα ειναι η ήρεμη δύναμη που θα παει το Νταμπα σπίτι. Αυτον τον γαμο δεν το χανω με τιποτα!
selinya_1947 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Νύχτες, το νου σας στην πριγκηπέσα. εχεις στυλ εσυ
status Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 ...πήγα να σε σώσω, αλλά πας φιρί-φιρί να χάσεις την κουμπαριά, με φαίνεται..... Κουμπάρα και γκόμενα φίλου ποτέ Τάσε, να την "χτύπαγα" γω πρώτος νταξ, τώρα χαβαλέ κλπ. ---------- Προσθήκη στις 23:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:51 ---------- Τώρα που πε υμένες, ας πάω να την πέσω κι εγώ, αύριο θα γίνουν sold out τα ραντεβού. Νύχτες, το νου σας στην πριγκηπέσα. Σιγά ρε άραξε και εμάς κ@υλωσες, πως τα λες έτσι; :Ρ
selinya_1947 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 καποια στιγμη θα οικειοποιησω τον εαυτο μου με το συστημα και θα σταματησω να κανω βλακειες οπως πιο πανω
washcloud Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Κουμπάρα και γκόμενα φίλου ποτέ Τάσε ...ε τότε σταμάτα να δηλώνεις το υμενοριξιάρικό σου βλέμμα. Θα ζουλέψ' ο κουμπάρος σου
status Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 ...ε τότε σταμάτα να δηλώνεις το υμενοριξιάρικό σου βλέμμα. Θα ζουλέψ' ο κουμπάρος σου Σους ρα, αναζωπυρώνω (τέλος πάντων) το πάθος (αμε αμε)
alexzzz Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 ο κομπάρος την πέφτει... μην μου κάνει παράπονα αύριο η γαρήμ, την βάψατε
washcloud Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 ο κομπάρος την πέφτει... μην μου κάνει παράπονα αύριο η γαρήμ, την βάψατε ...μη στεναχωριέσαι, θα...την ικανοποιήσουμε αρκούντως
Pantelwolf Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Εσεις πειστηκατε ολοι, εγω περιμενω pic που να διακρινεται καθαρα το νουμερο του cup
gang Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Εσεις πειστηκατε ολοι, εγω περιμενω pic που να διακρινεται καθαρα το νουμερο του cup τόσες σελίδες μετά εμφανίστηκε και η σωστή άποψη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις