Τοξοβολος_UK Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Πρίν απο κάνα 2 χρόνια που ήμουν άνθρωπος. Πλέον είμαι ακόμα ένας χαρτογιακάς. (όπως βλέπετε δυστυχώς το αβατάρ μου είναι αληθινό) Κατσε καλα ετσι!Τρελο μωρο ομως! Να σου πω,μηπως να το σκεφτεις να περασεις στο απεναντι στρατοπεδο? Ωραιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Θα τη βάλω για χεντσοτ μαζί με το cv μου. Aυτό να κάνεις, και θα σε προσβάλουν αμέσως. Έχω μύτη εγώ γι' αυτά τα πράγματα. edit : προσλάβουν, προσλάβουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eleanna17 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Eleanna17 μου πρέπει να παραδεχτώ ότι έχεις θαυμαστές εδώ. Βάλε και καμία φωτο με μαγιώ! Αν είσαι ελευθερη που ξέρεις! Μπορεί να βρεις και το τυχερό σου εδώ!!!!! Γεια σας παιδια.... Δεν θελω να σας κακοκαρδισω αλλα δεν εχω σκοπο να βαλω φωτο με μαγιω Πού την θυμήθηκες. Πρέπει να είναι παντρεμένη με 128 παιδιά τώρα αυτή. washcloud,κοντα επεσες 150 παιδια ! χα χα χα χα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 washcloud,κοντα επεσες 150 παιδια ! 150 αποκλείεται... ή 128 ή 164... μετά πάμε στα 256 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Κατσε καλα ετσι!Τρελο μωρο ομως! Να σου πω,μηπως να το σκεφτεις να περασεις στο απεναντι στρατοπεδο? Ωραιος Axaxaxax ΘΕΪΛΑ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Κατσε καλα ετσι!Τρελο μωρο ομως! Να σου πω,μηπως να το σκεφτεις να περασεις στο απεναντι στρατοπεδο? Ωραιος Εντάξει αυτό δεν το είχα ακούσει μέχρι τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Εντάξει αυτό δεν το είχα ακούσει μέχρι τώρα. Καλα,ειμαι σιγουρος οτι σε εχουν φλερταρει αντρες κ σε αλλες περιστασεις,μεσα στο παιχνιδι αυτα ρε μαν Περαν της πλακας ομως,αρχηγοπουλο στην φωτο εισαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
selinya_1947 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Και συ στα τζαμπο??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δε βλέπω υπακοή κοπελιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
selinya_1947 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 χαχα θες φωτο εσυ Ναζγκουλ σερ ε??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Μη παίζεις με τα νεύρα του. Δε ξέρεις τι μπορεί να κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
selinya_1947 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 μα για να μαθουμε δεν ειμαστε ολοι εδω??? αμα το ζητησει γλυκααααα και ευγενικαααα κατι μπορει να γινει! αντε επειδη ειναι ο Λουσιφερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Ripe are mine eyes with wanton yearn Alight my breath by thine sweet grace Wilst thou not bless my heart that burns And shine on me the splendor of thy face? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 ^ ...what ever happened to "post pics ΤΩΡΑ"...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Ripe are mine eyes with wanton yearnAlight my breath by thine sweet grace Wilst thou not bless my heart that burns And shine on me the splendor of thy face? οταν λεει κατι τετοια ειναι να του χαλας χατηρι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις