Lucifer Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 (...btw, ρίξε αν ξες καμμιά μέθοδο αντιμετώπισης των αποτελεσμάτων του βιτριολιάσματος. Κάτι μου λέει πώς σύντομα θα την χρειαστώ) Αλλαγή κοσμοθεωρίας προς το πανκ αν είσαι άφραγκος ή προς το γκλαμ ροκ αν έχεις τα λεφτά για πλαστική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Ποιά μύτη ρε μπάζα. Τι να πω και 'γω που είναι σαν πατάτα η δικιά μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Πρίν απο κάνα 2 χρόνια που ήμουν άνθρωπος. Πλέον είμαι ακόμα ένας χαρτογιακάς. (όπως βλέπετε δυστυχώς το αβατάρ μου είναι αληθινό) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Γελάω με υφάκι και background. Ωραίος. =ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Πάτρα δεν είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Γελάω με υφάκι και background. Ωραίος. =ρ "Jumbo, τζάμπα, αν μπορέσεις να περάσεις τον γορίλα στην έξοδο":Ρ Χωρίς παρεξήγηση Αλέκε!:Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Γελάω με υφάκι και background. Ωραίος. =ρ "Jumbo, τζάμπα, αν μπορέσεις να περάσεις τον γορίλα στην έξοδο":Ρ Χωρίς παρεξήγηση Αλέκε!:Ρ believe με αυτή η φώτο ειναι ιστορική (για εμένα) λόγω του συνδυασμού backround - ύφους. Τα έχω ήδη ακούσει ήδη όλα give me your best shots. Πάτρα δεν είναι? ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Ποιον γορίλα, τράβηξε ο γκαντφάδερ αναμνηστική το βαφτιστήρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 believe με αυτή η φώτο ειναι ιστορική (για εμένα) λόγω του συνδυασμού backround - ύφους. Τα έχω ήδη ακούσει ήδη όλα give me your best shots. ναι Ε προσπαθούμε, κάτσε ντε.. :Ρ Ποιον γορίλα, τράβηξε ο γκαντφάδερ αναμνηστική το βαφτιστήρι. Zωγραφίζεις ξάδελφε σήμερίς:Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Φαίνεται η ολόισια μύτη μου όμως. Ε ναι speaking of comics... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Πρίν απο κάνα 2 χρόνια που ήμουν άνθρωπος. Πλέον είμαι ακόμα ένας χαρτογιακάς. (όπως βλέπετε δυστυχώς το αβατάρ μου είναι αληθινό Ντάξ, μάμησε, κορυφή!!!! Όταν την πρωτοείδα πάντως και πριν δω ποιος την postάρε είπα ενδόμυχα "HAI LUCIFER" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 speaking of comics... Κλαιωπάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Κλαιωπάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deva7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Eleanna17 μου πρέπει να παραδεχτώ ότι έχεις θαυμαστές εδώ. Βάλε και καμία φωτο με μαγιώ! Αν είσαι ελευθερη που ξέρεις! Μπορεί να βρεις και το τυχερό σου εδώ!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Πού την θυμήθηκες. Πρέπει να είναι παντρεμένη με 128 παιδιά τώρα αυτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις