Προς το περιεχόμενο

Τα μέλη του Insomnia με photo τους (Part 1)

kattistt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Α, δεν είσαι εσύ στο τιμόνι; Εξωτερική συνεργάτης η κοπελιά; :Ρ

Οχι ρε...Εγω ειμαι.Αλλα δεν καταλαβα ..Με λες νεκροθαφτισσα? :shock::cry:

@φreedubus αααααχ μια μερα θα σε κατακτησω!! Θα σταζει μελι το στοματακι σου για μενα :lol::lol::-)

@ικαρυγκα εχει δικιο.Ειμαι πολυ απροσεκτη οδηγος.Το εχω τρακαρει πολλες φορες.Καημενος πατερουλης.(δικο του ειναι)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators
η πρώτη νόμιζα είναι απο ταινία,ο φωτισμός fixed ή έκατσε;

Δοκιμαζα τα effects μιας εφαρμογης ληψης φωτο στο galaxy και βγηκε αυτο :lol:

Η φωτό είπα, όχι η φάτσα της.

Καταρχήν είναι ντυμένη με ξεχειλωμένη πιτζαμοφόρμα και παλιό βρώμικο μπουφάν. Ντύσιμο "είμαι άρρωστος με 40 πυρετό κι έχω να βγώ απ΄το σπίτι μια βδομάδα". Πλήρης αντίθεση με το καθαρό μαλλί και τη ρειμπανιά. Το σκηνικό δεν ταιριάζει με την ίδια. Νεκρικά χλωμή, το κέρινο χεράκι της ξεκουράζεται πάνω στο τιμόνι. ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΜΩΡΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΣΚΟΝΟΠΑΝΟ, ΒΟΥΤΑΣ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΥΒΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΖΟΥΜΙ, ΔΕ ΤΟ ΧΑΙΔΕΥΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΡΙΝΟΔΑΧΤΥΛΑ. Το άλλο ντελικάτο χεράκι της σφίγγει το γιακά στο λαιμό της, μην κρυώσει κι άλλο γιατί είπαμε μια βδομάδα είναι με ίωση.

Καταρχήν είναι ντυμένη με ξεχειλωμένη πιτζαμοφόρμα και παλιό βρώμικο μπουφάν. Ντύσιμο "είμαι άρρωστος με 40 πυρετό κι έχω να βγώ απ΄το σπίτι μια βδομάδα". Πλήρης αντίθεση με το καθαρό μαλλί και τη ρειμπανιά. Το σκηνικό δεν ταιριάζει με την ίδια. Νεκρικά χλωμή, το κέρινο χεράκι της ξεκουράζεται πάνω στο τιμόνι. ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΜΩΡΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΣΚΟΝΟΠΑΝΟ, ΒΟΥΤΑΣ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΥΒΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΖΟΥΜΙ, ΔΕ ΤΟ ΧΑΙΔΕΥΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΡΙΝΟΔΑΧΤΥΛΑ. Το άλλο ντελικάτο χεράκι της σφίγγει το γιακά στο λαιμό της, μην κρυώσει κι άλλο γιατί είπαμε μια βδομάδα είναι με ίωση.

πολυ περιγραφικος!!

Στειλε το μσν σου ΤΩΡΑ!:lol::lol::lol::lol::lol:

το μπουφαν στην ακρη φαινεται λιγουλακι ασπρο απο τιςπλυσεις

ειχε αρχισει να χανει το χρωμα ρε

ξαναδα πικ

και το κατω που βλεπεις ειναι το καπρι μου.το παντελονι μου

αχχαχα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΟΥΖΑ!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...