athlios Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Bιντατζού πολύ χάλια φωτό ε. Χειρότερη δεν είχες; λεγε τετοια να κλαιει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Η πρωτη ειναι φετινη, οι αλλες περσινες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vintage Jewel Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Α, δεν είσαι εσύ στο τιμόνι; Εξωτερική συνεργάτης η κοπελιά; :Ρ Οχι ρε...Εγω ειμαι.Αλλα δεν καταλαβα ..Με λες νεκροθαφτισσα? @φreedubus αααααχ μια μερα θα σε κατακτησω!! Θα σταζει μελι το στοματακι σου για μενα :lol: @ικαρυγκα εχει δικιο.Ειμαι πολυ απροσεκτη οδηγος.Το εχω τρακαρει πολλες φορες.Καημενος πατερουλης.(δικο του ειναι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Οχι ρε...Εγω ειμαι.Αλλα δεν καταλαβα ..Με λες νεκροθαφτισσα? Αφού δεν το επιασες με την πρώτη άστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elven Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Η πρωτη ειναι φετινη, οι αλλες περσινες. η πρώτη νόμιζα είναι απο ταινία,ο φωτισμός fixed ή έκατσε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vintage Jewel Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Nαι.Και??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Πάρτο όλο δεξ'ά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Η πρωτη ειναι φετινη, οι αλλες περσινες. αρχηγοπουλος ο τυπας!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 η πρώτη νόμιζα είναι απο ταινία,ο φωτισμός fixed ή έκατσε; Δοκιμαζα τα effects μιας εφαρμογης ληψης φωτο στο galaxy και βγηκε αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Η φωτό είπα, όχι η φάτσα της. Καταρχήν είναι ντυμένη με ξεχειλωμένη πιτζαμοφόρμα και παλιό βρώμικο μπουφάν. Ντύσιμο "είμαι άρρωστος με 40 πυρετό κι έχω να βγώ απ΄το σπίτι μια βδομάδα". Πλήρης αντίθεση με το καθαρό μαλλί και τη ρειμπανιά. Το σκηνικό δεν ταιριάζει με την ίδια. Νεκρικά χλωμή, το κέρινο χεράκι της ξεκουράζεται πάνω στο τιμόνι. ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΜΩΡΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΣΚΟΝΟΠΑΝΟ, ΒΟΥΤΑΣ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΥΒΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΖΟΥΜΙ, ΔΕ ΤΟ ΧΑΙΔΕΥΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΡΙΝΟΔΑΧΤΥΛΑ. Το άλλο ντελικάτο χεράκι της σφίγγει το γιακά στο λαιμό της, μην κρυώσει κι άλλο γιατί είπαμε μια βδομάδα είναι με ίωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Η πρωτη ειναι φετινη, οι αλλες περσινες. Δέκα στα κωλοφάκην δέκα. Ορίστε ωραίο γκομενάκυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Η φωτό είπα, όχι η φάτσα της.Καταρχήν είναι ντυμένη με ξεχειλωμένη πιτζαμοφόρμα και παλιό βρώμικο μπουφάν. Ντύσιμο "είμαι άρρωστος με 40 πυρετό κι έχω να βγώ απ΄το σπίτι μια βδομάδα". Πλήρης αντίθεση με το καθαρό μαλλί και τη ρειμπανιά. Το σκηνικό δεν ταιριάζει με την ίδια. Νεκρικά χλωμή, το κέρινο χεράκι της ξεκουράζεται πάνω στο τιμόνι. ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΜΩΡΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΣΚΟΝΟΠΑΝΟ, ΒΟΥΤΑΣ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΥΒΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΖΟΥΜΙ, ΔΕ ΤΟ ΧΑΙΔΕΥΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΡΙΝΟΔΑΧΤΥΛΑ. Το άλλο ντελικάτο χεράκι της σφίγγει το γιακά στο λαιμό της, μην κρυώσει κι άλλο γιατί είπαμε μια βδομάδα είναι με ίωση. πολυ περιγραφικος!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 stormrain πουλάς προστασία και μπραβιλίκι; Το μπιστόλι σου λείπει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vintage Jewel Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Η φωτό είπα, όχι η φάτσα της.Καταρχήν είναι ντυμένη με ξεχειλωμένη πιτζαμοφόρμα και παλιό βρώμικο μπουφάν. Ντύσιμο "είμαι άρρωστος με 40 πυρετό κι έχω να βγώ απ΄το σπίτι μια βδομάδα". Πλήρης αντίθεση με το καθαρό μαλλί και τη ρειμπανιά. Το σκηνικό δεν ταιριάζει με την ίδια. Νεκρικά χλωμή, το κέρινο χεράκι της ξεκουράζεται πάνω στο τιμόνι. ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΜΩΡΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΣΚΟΝΟΠΑΝΟ, ΒΟΥΤΑΣ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΥΒΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΖΟΥΜΙ, ΔΕ ΤΟ ΧΑΙΔΕΥΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΡΙΝΟΔΑΧΤΥΛΑ. Το άλλο ντελικάτο χεράκι της σφίγγει το γιακά στο λαιμό της, μην κρυώσει κι άλλο γιατί είπαμε μια βδομάδα είναι με ίωση. Στειλε το μσν σου ΤΩΡΑ!:lol::lol: το μπουφαν στην ακρη φαινεται λιγουλακι ασπρο απο τιςπλυσεις ειχε αρχισει να χανει το χρωμα ρε ξαναδα πικ και το κατω που βλεπεις ειναι το καπρι μου.το παντελονι μου αχχαχα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΟΥΖΑ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις