frenzy Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Μλκ φρένζυ μοιάζεις εγκληματικά με ένα φίλο μου, καλό παιδί, πίναμε ναρκωτικά και παίζαμε μουσική μαζί.Μετά έμπλεξε με μία γκόμενα με την οποία έπιαναν κάτι τρυπάκια και κάνανε κάτι ασκήσεις διαλογισμού ώσπου τρελλάθηκε, την χώρισε επειδή ήταν ο διάβολος λέει και τελευταία φορά που τον πέτυχα μου έλεγε κάτι παπαριές για τον μπατήρ Παΐσιο. μέχρι το "παπαριές" μπορεί και να είμαι ο φίλος σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Έλα ρε, έχεις κάνει ασκήσεις διαλογισμού; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Πίνοντας τρυπάκια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Ώσπου τρελλάθηκες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Έλα ρε, έχεις κάνει ασκήσεις διαλογισμού; ναι Πίνοντας τρυπάκια; ναι Ώσπου τρελλάθηκες; ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Και τη χώρισες επειδή ήταν ο Lucifer; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 κλοους μπατ νοτ κουαητ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Βαρβαγιάννη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Βαρβαγιάννη. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=sQZF7cinKJ8[/ame] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 κλοους μπατ νοτ κουαητ έλα ρε, μην το χαλάς - να μου βγει έτσι και το προηγούμενο demotivational Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 έλα ρε, μην το χαλάς - να μου βγει έτσι και το προηγούμενο demotivational Έλα εντάξει, ας πούμε πως η παρακάτω φράση είναι ορθή συντακτικά. Και τη χώρισες επειδή ήταν ο Lucifer; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Ας το πούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Μλκ φρένζυ μοιάζεις εγκληματικά με ένα φίλο μου, καλό παιδί, πίναμε ναρκωτικά και παίζαμε μουσική μαζί.Μετά έμπλεξε με μία γκόμενα με την οποία έπιαναν κάτι τρυπάκια και κάνανε κάτι ασκήσεις διαλογισμού ώσπου τρελλάθηκε, την χώρισε επειδή ήταν ο διάβολος λέει και τελευταία φορά που τον πέτυχα μου έλεγε κάτι παπαριές για τον μπατήρ Παΐσιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 σαν κρητικος μοιαζει ο Σταλονε στην φωτο παντως.Σαμπως ειναι ο Στελαρας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις