slygeo87 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε φρένζυ στη 2η μου θυμίζεις παιδεραστή μπεκρούλιακα σε αμερικάνικη ταινία. ME LIKES. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Ωραία. Πείτε τώρα όλοι πως φανταζόσασταν τον φρένζυ προ πιξ. Εγώ, κολλώντας πάντα στις πρώτες εντυπώσεις, τον φανταζόμουν έτσι : Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπον my guess για το πιο τρελα μωρα εδω μεσα ειναι απο γυναικες ΥΙΝ κ Μοσκιτω κονταροχτυπιουντε στις πρωτες θεσεις λογικα απο αντρες σλαι κ σουγκατα δινουν μαχη, με τον φρηνταμπα να το εχει but not quite Φυσικα το πιο τρελο μωρο εδω μεσα ειναι Λουσης by far Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Ωραία. Πείτε τώρα όλοι πως φανταζόσασταν τον φρένζυ προ πιξ. Μια θολή εικόνα ενός μαλλιαρού τύπου που μοιάζει να μη του καίγεται καρφί. Κάτι ανάμεσα σε Χάρρυ Κλυνν και Adam Sandler αλλά με μαλλιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Στη φαντασία μου και προ φωτογραφιών, ο frenzy ήταν κάτι ανάμεσα σε Ricky Gervais και Lenny Bruce. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Φυσικα το πιο τρελο μωρο εδω μεσα ειναι Λουσης by far Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 I rest my case... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 fixed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Στερεοτυπα washcloud, μια χαρα ειναι ο Λουσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Μλκ φρένζυ μοιάζεις εγκληματικά με ένα φίλο μου, καλό παιδί, πίναμε ναρκωτικά και παίζαμε μουσική μαζί. Μετά έμπλεξε με μία γκόμενα με την οποία έπιαναν κάτι τρυπάκια και κάνανε κάτι ασκήσεις διαλογισμού ώσπου τρελλάθηκε, την χώρισε επειδή ήταν ο διάβολος λέει και τελευταία φορά που τον πέτυχα μου έλεγε κάτι παπαριές για τον μπατήρ Παΐσιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Στερεοτυπα washcloud, μια χαρα ειναι ο Λουσης ε δεν το βλέπω για λόγο για να μην τον πειράξουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Μλκ φρένζυ μοιάζεις εγκληματικά με ένα φίλο μου, καλό παιδί, πίναμε ναρκωτικά και παίζαμε μουσική μαζί.Μετά έμπλεξε με μία γκόμενα με την οποία έπιαναν κάτι τρυπάκια και κάνανε κάτι ασκήσεις διαλογισμού ώσπου τρελλάθηκε, την χώρισε επειδή ήταν ο διάβολος λέει και τελευταία φορά που τον πέτυχα μου έλεγε κάτι παπαριές για τον μπατήρ Παΐσιο. Και ξες τι λένε. δείξε μου το φίλο σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Τα Lucy, Λούσυ, Λούση, Λούσης είναι από μόνα τους gay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 A DOSE OF CONCENTRATED MAN: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Μλκ φρένζυ μοιάζεις εγκληματικά με ένα φίλο μου, καλό παιδί, πίναμε ναρκωτικά και παίζαμε μουσική μαζί.Μετά έμπλεξε με μία γκόμενα με την οποία έπιαναν κάτι τρυπάκια και κάνανε κάτι ασκήσεις διαλογισμού ώσπου τρελλάθηκε, την χώρισε επειδή ήταν ο διάβολος λέει και τελευταία φορά που τον πέτυχα μου έλεγε κάτι παπαριές για τον μπατήρ Παΐσιο. ...παίζει και να είχε δίκιο το παληκάρι. A DOSE OF CONCENTRATED MAN: ...ξεκαρφώματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις