Teirecias Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 100% REAL !!! Sorry 4 the nudity (αθωα bertheway...) :oops:
poulinos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 ας βαλω και εγω αλλη μια με τον δευτερο φουσκωτουλη μου.αυτος φουσκωνει με αερα
DhZou Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Ανάθεμα σε, αυτός είναι ο φουσκωτούλης; Κι εγώ νόμιζα οτί είναι αρκουδάκια και άλλα τέτοια αδερφίστικα και σε είχα παρεξηγήσει...
parsifal Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Ανάθεμα σε, αυτός είναι ο φουσκωτούλης; Κι εγώ νόμιζα οτί είναι αρκουδάκια και άλλα τέτοια αδερφίστικα και σε είχα παρεξηγήσει... ας βαλω και εγω αλλη μια με τον δευτερο φουσκωτουλη μου.αυτος φουσκωνει με αερα... Read between the lines...
chiderboy Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 ας βαλω και εγω αλλη μια με τον δευτερο φουσκωτουλη μου.αυτος φουσκωνει με αερα Αλεξίπτωτο είναι αυτό; Σε λέσχη είσαι; Θα μπορούσες να μου δώσεις μερικές πληροφορίες;
manic Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 θα ηθελα και εγω αν μπορεις (βασικα ενδιαφερομαι για αλεξιπτωτο πλαγιας)
Lucifer Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Τα οφτόπικ απ'αλλού και οι πληροφορίες περί ιπτάμενου πουλίνου σε πιέμ. Εκτός αν θέλετε να ανοίξετε θρεντ εξτρημ σπορτς ξέρω 'γω, και να τα πείτε εκεί.
poulinos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 ναι αλεξιπτωτο ειναι.β.το οτι καποιος εχει αρκουδακια δεν σημαινει κατι.ολοι οταν ειμασταν μικροι ειχαμε αρκουδακια απλα εγω τα εχω μεχρι τωρα.καποια ειναι και δωρα συναισθηματικησ αξιας.ο πρωτος φουσκωτουλης ειναι αρκουδακι.dhzoy opoios εχει αρκουδακια δεν ειναι αδερφη.1980 εισαι κακος.lucifer περιμενω και σενα για αλμα.μην το χεχνας.τωρα για οτι πληροφορια καποιος 8ελει ειτε πμ ειτε εδω http://www.aeroclubmegara.gr/ ελπιζω να μην πιαστει σαν διαφημιση αν και διαφημιση λιγο δυσκολο διοτι στην ελλαδα 2 λεσχες υπαρχουν μια α8ηνα μια σαλονικα οποτε μονοδρομος.
poulinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 οποτε να πω και εγω κατι.α.μην σκοτωνετε το παιδι μεσα.β.μην μπερδευετε τα αρκουδακια με ολα τα αλλα.γιατι ολοι αυτοι που το παιζουν αντρες στα λογια στην πραξη ειναι.....mesmerizing girl ωραιο nick ωραιο avatar.long live teddy bears sta avatar:P.Lucifer ντροπη...kwsn den epidikniei andrismo αυτο που ειπε η mesmerizing.1980 ama sou τυχει 8α μου πεις.χεχε.σκοτωσε το παιδι μεσα σου και σκοτωνεις και εσενα μετα.dhzoy δεν μου το κανε δωρο αυτη.αντε να βαλω εγω αλλη μια φωτο. εδω πεφτω να πιασω το αρκουδακι.χαχα.
ababapanos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Ορίστε και εγώ κάπως καθυστερημένα.... Υγ:Σορυ που οι φωτο μπήκαν κάπως μεγάλες. Ας βοηθήσει κάποιος admin να τις μικρύνει… Edit: οι φωτογραφίες μίκρυναν καταλλήλως - paredwse
poulinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Και για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις αυτο που ελεγα για το κα8υστερημενο ηταν αυτοσαρκασμος για μενα που ολη μερα εδω ειμαι και οχι μπηχτη οπως νομιζαν.
thief7710 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Μετα απο ενα χρονο εδω μεσα οριστε και η δικη μου φωτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις