guido Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 κανα φως παραπανω να βαλουνε καλα θα ειναι.
Fairies_Wear_Boots Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 χαχαχαχαχα γμτη φωτο....λολολ δε χρειαζεται φως το dark sun....μια χαρα ειναι για το ειδος του... Τελευταία φορά που πήγα, πρέπει να ήταν το 1998. Να και πώς περίπου περιφερόμουν τότε. Η φώτο είναι από την παλιά μου ταυτότητα, 11 χρόνων ακριβώς. Και μετά, έχοντας γυρίσει από Αγγλία. Πώς πουστεύει αυτή η κωλοχώρα τον άντρα ε; Αχαχαχαχαχά! Το link όμως ήρθε στο mail... Και πώς θα λέγεται αν βάλουν; Bright Sun; By the way, έχει κανείς υπόψην του το Dark Sun των Dead Can Dance; Ελπιζω να μην υποστω καμια φοβερη μεταλλαξη γυρνοντας.....αν και με τρομαζεις....:?
Lomar Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Επιτέλους κατάφερα να την ανεβάσω και να φαίνεται! Κορίτσια ένα - ένα τα πμ...
PATRINOS06 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Επιτέλους κατάφερα να την ανεβάσω και να φαίνεται! Κορίτσια ένα - ένα τα πμ... που 'ν' τη ΜΩΡΕ??????
Lomar Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 αντε στο διάολο παλι!!! γμτ.... Απο το rapidshare δεν γίνεται;
PATRINOS06 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 ανεβαζεις την πανεμορφη φωτο σου στο imageshack και μετα κανεις copy-paste το link εδω...αυτα τα λιγα
KWSN_Men Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Να ανακοινώσω ότι όποιος θέλει να ανεβάσει φώτο και δεν ξέρει πώς ή δε μπορεί, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου να του την ανεβάσω (την φώτο σιχαμένε punky!) στο photobucket που έχω λογαριασμό pro (και καταναλωνω μόλις το 10% του bandwidth).
Lomar Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Λίγο αργά μου το είπες, αλλά τουλάχιστον έμαθα πως να ανεβάζω φώτο σε site...
punky Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Κατά την προσφιλή μου (και ευφάνταστη) πρακτική, θα γράψω στο λάθος topic, για να απαντήσω σε άλλα topics, μαζεμένα. Πρώτον, για να ικανοποιήσω τις θαυμάστριες που γκρινιάζουν ότι δεν φαίνεται η φάτσα μου. Δεύτερον γιατί ξέχασα να φέρω κάτι εκτυπώσεις από το γραφείο για την αδερφή μου, κι επειδή είμαι πολυ large τυπος, για να μη μου τα πρήζει μόλις της αγόρασα κι έκανα δώρο ένα πολυμηχάνημα Canon και τέσταρα τον scanner. Τρίτον, για να την πω σε ένα θρασύτατο λαμόγιο που πόσταρε φωτό όταν ήταν 11 χρονών, και νομίζει πως με ανταγωνίζεται στην ξερολίαση. Τέταρτον, για να απαντήσω σε γνωστό χουντοβάζελο που ειρωνεύτηκε ότι δήθεν δεν έχουμε δημοκρατία, ενώ αυτό αναγράφεται ξεκάθαρα στη φωτό. Εδώ ο punkys (μιλάω σε τρίτο πρόσωπο για πρόσθετη αίγλη), σε ηλικία πράγματι των 11 ετών, αναγκάστηκε να βγάλει ταυτότητα για να δώσει για Lower. Τίποτα δεν έχει αλλάξει έως σήμερα, εκτός από λίγο καλύτερο χτένισμα.
LL_NEO Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 όντως. Η ανύπαρκτη ήβη παραμένει ως έχειν... (έλα παραδέξου ότι μας έδωσες πάσα σε άδειο τέρμα...)
punky Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 όντως. Η ανύπαρκτη ήβη παραμένει ως έχειν... (έλα παραδέξου ότι μας έδωσες πάσα σε άδειο τέρμα...) Ε, ναι το παραδέχομαι. Αλλά περίμενα να φερθείς ως γνήσιος Τόργκελε :razz: και να σουτάρεις όξω
fireflies Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Εγώ πάλι, LL NEO, ας μου επιτραπεί να βγω οφφ τόπικ και να πω ότι για πρώτη φορά μπήκα στον πειρασμό και κλίκαρα το photo blog σου. Και ομολογώ ότι οι φωτό της Μόνικα είναι τόσο σέξυ που παραλίγο να ξεχάσω ότι είμαι στρέιτ. Και ότι ως στρειτ γκόμενα, μόνο τον Πάνκι βρίσκω σέξυ εδώ μέσα.
punky Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 μόνο τον Πάνκι βρίσκω σέξυ εδώ μέσα. +1 Κι εγώ το ίδιο.
Pablo_Hasan Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Και ότι ως στρειτ γκόμενα, μόνο τον Πάνκι βρίσκω σέξυ εδώ μέσα.αυτο να το κοιταξεις... :twisted:
Προτεινόμενες αναρτήσεις