Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
χχχχμμμμ...τα κατάλαβα όλα,μην κοιτάς που κάνω τον κινέζο!!!!!!!!!

Αν εννοείς για τα γερμανικά είναι στο ιστορικό μουσείο τέχνης στη Βιέννη.

Αν εννοείς για τη φωτογράφηση είναι αυτό με τα πολλά τετραγωνάκια :)

• Απαντ. 8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χαε, εγώ φταίω που βαριέμαι να γράψω. Δεν ήθελα να αλλάξω τα σημεία φωτομέτρησης, του στυλ να την βγάλει βάσει ποσότητας φωτός στη μαυρίλα μου γτ το φωτισμένο από πίσω θα έβγαινε μια ασπρίλα. Κράτησα τα σημεία μέτρησης σε όλη την εικόνα ώστε να υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί υπολογισμοί, απλώς ήθελε μια κατοστάρα ISO πάνω ούτως ώστε ναι μεν να είναι ελάχιστη η παραπάνω απορρόφηση φωτός από το back, αλλά δραστικά περισσότερη μέσω διαμοιρασμού στη μαυρίλα.

Και θάνατος στο φλας.

Και επειδή βγήκα οφτόπικ θα ποστάρω μια καταπληκτική πικ που φυλάω για να ρίχνω γκέηδες στο GRnet.

Jocondos.jpg

Δημοσ.
Χαε, εγώ φταίω που βαριέμαι να γράψω. Δεν ήθελα να αλλάξω τα σημεία φωτομέτρησης, του στυλ να την βγάλει βάσει ποσότητας φωτός στη μαυρίλα μου γτ το φωτισμένο από πίσω θα έβγαινε μια ασπρίλα. Κράτησα τα σημεία μέτρησης σε όλη την εικόνα ώστε να υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί υπολογισμοί, απλώς ήθελε μια κατοστάρα ISO πάνω ούτως ώστε ναι μεν να είναι ελάχιστη η παραπάνω απορρόφηση φωτός από το back, αλλά δραστικά περισσότερη μέσω διαμοιρασμού στη μαυρίλα.

Και θάνατος στο φλας.

Και επειδή βγήκα οφτόπικ θα ποστάρω μια καταπληκτική πικ που φυλάω για να ρίχνω γκέηδες στο GRnet.

1ον)θενκς!καταλαβα κάτι λίγα!

2ον)κ τον punky με αυτήν τον εριξες?

Δημοσ.
μηπως κατεβαινεις underworld?

Αμε.....αν και προτιμω dark sun......

κατα ταλλα το γκραντ σουξε εγινε γιατι ειμαι και γαμω τα γκομενακια και ειχα μεταμφιεστει τελεια και οχι λογο φανελακίου:grin: :P

Δημοσ.

κατα ταλλα το γκραντ σουξε εγινε γιατι ειμαι και γαμω τα γκομενακια και ειχα μεταμφιεστει τελεια και οχι λογο φανελακίου:grin: :P

σωπα ρε? ρε πουστη μαντης ειμαι ημουν σιγουρος οτι ερχεσε εκει.

τελικα δεν ειμαι μαντης.

Δημοσ.
Οι ως άνω δηλώσεις οφείλουν να συνοδεύονται από φωτογραφίες αποδεικτικής φύσης.

Οι δικες μου? για να αποδειξω οτι ειμαι σουπερ ντουπερ γκομενακι?:lol: χαχαχαχαχαχα οταν γυρισω στο πισι μου θα ποσταρω μια απο το helloween ουτως η αλλως δεν φαινομαι και πολυ ξεκαθαρα:grin:

Δημοσ.

Υπάρχει ακόμα το Dark Sun; Έχω να πάω από τα 90s...

Δημοσ.

Τελευταία φορά που πήγα, πρέπει να ήταν το 1998.

Να και πώς περίπου περιφερόμουν τότε. Η φώτο είναι από την παλιά μου ταυτότητα, 11 χρόνων ακριβώς.

taut.jpg

Και μετά, έχοντας γυρίσει από Αγγλία. Πώς πουστεύει αυτή η κωλοχώρα τον άντρα ε;

M.jpg

άκυρο. τη λυπήθηκα

Αχαχαχαχαχά! Το link όμως ήρθε στο mail...

κανα φως παραπανω να βαλουνε καλα θα ειναι.

Και πώς θα λέγεται αν βάλουν; Bright Sun;

By the way, έχει κανείς υπόψην του το Dark Sun των Dead Can Dance;

Δημοσ.
Εγώ ένα black sun ξέρω από DCD. Υπάρχει και "dark" ?

Γλουπ! Δίκιο έχεις.

Φαντάσου, δεν έχω ακόμα κλείσει τα 30. Στα 70 μου θα κοιτάζω τα παιδιά μου και θα λέω 'Εσύ ποιος είσαι;'. :oops:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...