Vintage Jewel Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 ko0tsi ko0tsi συναισθηματικοι εκβιασμοι δν πιανουν σε μενα χοχοχοχ ---------- Προσθήκη στις 18:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:15 ---------- Παιδιά, ντάξει λίγο ρέγουλα με τα φιλεναδίστικα βάλε μη βάζεις έλα θα βάλω και γω κτλ.Πείτε τα πμ ξερωγω, καλά τα σχόλια για τις πιξ που ποστάρουμε, αλλά όχι και για αυτές που δεν. δν ειδα να σχολιαζεις τον διακαη ποθο μερικων ομως.
pappous_soulis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 εγω το εχω πει για την vintage, πασχει απο GOTIS Πάλι άρχισες να τη πειράζεις? Έχω αρχίσει και πιστεύω ότι θες να μου την φας.
htps Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Έλα ρε, παίζεις μπάσκετ; καλα τα 5 συν που πηρες η μας λενε οτι ειμαι ιδιαιτερα αντιπαθης η οτι ειπες κατι πολυ σοφο.Για το δευτερο χλωμο...με το πρωτο ομως συμβιβαζομαι
Lucifer Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 ko0tsi ko0tsi συναισθηματικοι εκβιασμοι δν πιανουν σε μενα χοχοχοχ ---------- Προσθήκη στις 18:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:15 ---------- δν ειδα να σχολιαζεις τον διακαη ποθο μερικων ομως. ΠΟΥΤΣΙ ΠΟΥΤΣΙ Ο διακαής πόθος ήταν σε άμεση συνάρτηση με τη φώτο που πόσταρε ο κιου όμως. Κι εσύ αν ποστάρεις φώτο και είσαι κάνα ούμπερ γκομενέτο, προφανώς δε θα με χαλάσουν τα σχόλια για τη μάπα σου, γιατί θα είναι σχόλια ΟΝ ΚΩΛΟΦΑΚΗΝ ΤΟΠΙΚ. Λοιπόν, τέλος εδώ, μη με γράφετε στα γκογκόβια σας, respekkt my authoritah.
Vintage Jewel Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 ΠΟΥΤΣΙ ΠΟΥΤΣΙΟ διακαής πόθος ήταν σε άμεση συνάρτηση με τη φώτο που πόσταρε ο κιου όμως. Κι εσύ αν ποστάρεις φώτο και είσαι κάνα ούμπερ γκομενέτο, προφανώς δε θα με χαλάσουν τα σχόλια για τη μάπα σου, γιατί θα είναι σχόλια ΟΝ ΚΩΛΟΦΑΚΗΝ ΤΟΠΙΚ. Λοιπόν, τέλος εδώ, μη με γράφετε στα γκογκόβια σας, respekkt my authoritah. Οχι.Μιλουσα για τα ποστ καποιων να πεισουν μερικες να ποσταρουν χρησιμοποιωντας συναισθηματικους εκβιασμους αλλα νταξ.επιλεγεις μαλλον τι βλεπεις και τι οχι.
status Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Το τόπικ είναι για μπανιστήρι και ελαφρύ σχολιασμό, αν θέλετε μπλα μπλα να πάτε στο ΟΟΤ! Και βίνταζ σταμάτα να ανεβάζεις την ζήτηση.
htps Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Αντε να respect the authority of the mod εδω killing time by doing stupid things,last July για να επαναφερω κ την ταξη EDIT...οσοι πιστοι προλαβατε
BadBoy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Ωπ, ξαναζωντάνεψε αυτό το θέμα; Ας το βοηθήσω λίγο βάζοντας φωτογραφίες από τα παλιά. Πω ρε, τελείως παιδάκι είμαι σε αυτές.
YiN Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Πάω να κάνω λίγο παρκούρ να σκοτώσω χρόνο. Και είσαι και αριστερόχειρας; φτου σου! =ρ ---------- Προσθήκη στις 18:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:32 ---------- Επίσης. Θέλω κι εγώ να φωτογραφηθώ δίπλα στον χίτλερ.
htps Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Πάω να κάνω λίγο παρκούρ να σκοτώσω χρόνο. Και είσαι και αριστερόχειρας; φτου σου! =ρ δικιο εχεις...το μετανιωσα...φαινονταν πατσοκοιλα Την εσβησα,τελικα θελω κι αλλο gym!!!
YiN Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Έλα ρε κομπλεξικια. Σιγά το πατσοκοίλι να πούμε. Σε ελληνικό φόρουμ γράφεις. =ρ
status Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Έλα ρε κομπλεξικία.Σιγά το πατσοκοίλι να πούμε. Σε ελληνικό φόρουμ γράφεις. =ρ Ναι ρε, ρέψου να χαλαρώσουμε λίγο.:ρ
htps Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Έλα ρε κομπλεξικια.Σιγά το πατσοκοίλι να πούμε. Σε ελληνικό φόρουμ γράφεις. =ρ η δικη σου υπαρχει,αραγε αραγε??
Προτεινόμενες αναρτήσεις