slygeo87 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Εεεεεε, μπορεί να το παίζω cool στο άλλο θέμα αλλά δε γουστάρω π**στριλίκια δημοσίως. ..έλα πλάκα κάνω και 'γω κουμπάρα.
Vintage Jewel Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 ...η καλυτερη φωτο που εχω δει στο νημα by far.Αρχηγοπουλος Cue σε ερωτευτηκα!!Τελος Μετακομιζεις Λονδινο η μετακομιζω Εδινβουργο?Οσο για το οτι εισαι str8 θα το βολεψουμε μωρε Περιμενω το οκ σου για να χωρισω ολα στον συντροφο σου
htps Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 ολα στον συντροφο σου Eιμαι καλο παιδι εγω.Δεν κανω τετοια Εξαλλου η φωτογραφια του ειναι πολυ κολακευτικη κ καλιτεχνικη συναμα.Το οτι ειναι κ αρχηγοπουλος απο εμφανιση ειναι απλα υποβοηθητικο,ως φωτο ομως πρωτη!!
Vintage Jewel Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Eιμαι καλο παιδι εγω.Δεν κανω τετοια Εξαλλου η φωτογραφια του ειναι πολυ κολακευτικη κ καλιτεχνικη συναμα.Το οτι ειναι κ αρχηγοπουλος απο εμφανιση ειναι απλα υποβοηθητικο,ως φωτο ομως πρωτη!! εσυ ποτε θα βαλεις δικια σου ?
htps Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 εσυ ποτε θα βαλεις δικια σου ? Μετα απο οσα εχω πει εδω μεσα ομως μην περιμενετε να δειτε προσωπο. Θα βρω μια τρελιαρικη κ θα βαλω αν ειναι
poscaman Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 ...η καλυτερη φωτο που εχω δει στο νημα by far.Αρχηγοπουλος Cue σε ερωτευτηκα!!Τελος Μετακομιζεις Λονδινο η μετακομιζω Εδινβουργο?Οσο για το οτι εισαι str8 θα το βολεψουμε μωρε Περιμενω το οκ σου για να χωρισω νταξει το εχουμε καταλαβει ολοι... χαλάρωσε
imr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 εσυ ποτε θα βαλεις δικια σου ? Μολις βαλεις εσυ (δεν πιστευω να υπαρχει φοτο και να την εχασα?)
Vintage Jewel Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Μετα απο οσα εχω πει εδω μεσα ομως μην περιμενετε να δειτε προσωπο. Θα βρω μια τρελιαρικη κ θα βαλω αν ειναι Συμβιβαζομαι ---------- Προσθήκη στις 17:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:52 ---------- Μολις βαλεις εσυ (δεν πιστευω να υπαρχει φοτο και να την εχασα?) οχι δν εχω βαλει.
imr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Συμβιβαζομαι ---------- Προσθήκη στις 17:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:52 ---------- οχι δν εχω βαλει. ε αντε βαλε
htps Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Συμβιβαζομαι ---------- Προσθήκη στις 17:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:52 ---------- οχι δν εχω βαλει. Παντως εχω κ εγω περιεργεια να σε δω!Μην ξεχνας οτι μπορει να το παω το γραμμα πηγαινε ελα αλλα μια ομορφη γυναικια παρουσια ΠΟΤΕ δεν ειναι αδιαφορη Κ ειμαι σιγουρος οτι μιλαμε για μοντελα
Vintage Jewel Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 ε αντε βαλε Οχι.ελληνικα ---------- Προσθήκη στις 17:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:56 ---------- Παντως εχω κ εγω περιεργεια να σε δω!Μην ξεχνας οτι μπορει να το παω το γραμμα πηγαινε ελα αλλα μια ομοφη γυναικια παρουσια ΠΟΤΕ δεν ειναι αδιαφορη Κ ειμαι σιγουρος οτι μιλαμε για μοντελα Απο που και ως που? ε να μην σε χωρισω απο τον αντρα σου τοτε.Ντροπη.Ουτε κι εγω τα κανω αυτα
slygeo87 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 ..αλλα μια ομοφη γυναικια παρουσια ΠΟΤΕ δεν ειναι αδιαφορη Άστο φιλενάδα, δε το σώζεις, το χτενίζεις το καταϊφι.
imr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Οχι.ελληνικα Γιατι? δεν θα πουμε ασχημα λογια
htps Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Άστο φιλενάδα, δε το σώζεις, το χτενίζεις το καταϊφι. ναι αλλα ενδιαμεσα στο καταιφι μπορει να πεφτει κ λιγο καρυδακι περιστασιακα.Δεν κακο everything goes
Προτεινόμενες αναρτήσεις